Bo Bunny

Bo Bunny har släppt en härlig vinterserie ”Powder Mountain” i blåa och bruna toner. Riktigt mysig serie som passar mig bra då jag älskar vinter och snö. Detta foto är från vår skidresa 2011 då vi var i Tänndalen vid Funäsfjällen. Mysigt med härliga backar och lugn och skön miljö men alldeles för långt att köra från Skåneland. Afterskin var ganska mesig men de hade fantastikt gott Gluwein som då är min favorit i vinterbaren.

Jag har på detta mönsterpapper maskat in lite snöflingor med gesso som jag tycker alla borde ha i scrapgömmorna. Gesso är en grundfärg som konstnärer använder till att mätta canvasväv med. Det blir en mycket tåligre yta än om man använder akrylfärg. Jag har även målat bladen med gesso. Lägg på i omgångar och gärna lite slarvigt så du får lite struktur på det hela. Jag dekorerade sedan med lite glitterlim för att få det lite frostigt. Jag klippte ut lite dekorationer från ett annat papper i samma serie och skrapade kanterna. Kanterna på fotot har fått sig en omgång av Distressing tool. I snöflingorna har jag satt en Rhinestone och jag har dessutom använt några brads som jag tyckte passade utmärkt i färg till papperna. Jag har tom lyckats få med lite band som annars är min svaga sida.

Hoppas ni haft ett bra nyårsfirande och att ni känner er sugna på ett nytt scrapår. Jag är laddad till max och redo för årets utmaningar och ser med spänning fram emot årets nyheter.

Tack för titten. Kram


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

3 svar till ”Bo Bunny”

 1. Profilbild för Malin
  Malin

  Jättefin Lo, jag gillade verkligen färgerna i denna och papperet var ascoolt!
  Kram MAlin

 2. Profilbild för Malatezta
  Malatezta

  Snygg LO!
  Gillar pappret skarpt. Måste ha 🙂

 3. Profilbild för Maria
  Maria

  Perfekt foto och dekorationer till det pappret! Passar dig som handen i hansken, jag hade ALDRIG fått till det 😉

  Kram Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *