Blommor av kräppapper

Hej på Er!
Nu är det mindre än två veckor till studenten här hemma. Jag hoppas att solen och värmen kommer snart för det känns verkligen inte som vår och att det dessutom snart är sommar.
Jag har gjort två olika sorters blommor som man kan dekorera med som är gjorda av tunt kräppapper.
Den första ska likna rosenskära, vilket är en av mina favorit blommor.Den andra är blommor som du lätt gör med lager på lager teknik, dessa blev blå med små vita blommor i mitten. Limmade fast små vita band på baksidan av blomman som man kan knyta runt champagne glaset och dekorerades med små student tags.Så här gjorde jag blommorna rosenskära:

Klippte ut kronblad efter en mall på kräppapper som jag vikt ihop i en massa lager. Lindade grön floratejp runt ståltråd Vek ihop en lång remsa med några lager i gult som jag sedan klippte som på bilden.Limmade fast den gröna ståltråden i det gula. Så den blev så här, använde hälften av remsan.Limmade sedan fast sju kronblad runt den gula knoppen med limpistol. Den blå blomman vek jag ihop till några lager och klippte ut runda cirklar med lite vågigt i kanten. Blommorna knycklade jag ihop och lade sedan några lager på varandra, först stora och sedan några mindre. Häftades ihop med häftapparat och limmade fast en blomma i mitten. Limmade slutligen fast bandet baktill på blomman och trädde i tagen. 
Det här har jag använt:

 


av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *