Blommig LO med Ruby Rock It

Hoppas att ni har en alldeles underbar långfredag och är redo för en LO från mig! Det är designarken ”English Rose” och ”Bouqet” från Ruby Rock It som tillsammans med cardstockfrån Reprint som står för fägringen. LO:n är döpt till sonens smeknamn, ”Viggolichious” som han ofta kallas av sina storasystrar.

Designarket ”English Rose” har skurits av med ca 1 cm på var sida. De vackra rosorna och fågeln har skurits ur för att kunna bädda in tårtpapperet. Designarkets kanter är rivna med edge scraper och sotade med distress ink ”Black Soot”. På kanterna har jag skurit ur halvcirklar där vit bomullspets kikar fram. Cremefärgad Paper Pen har använts för att skapa pearls på LO:ns rosa ram.

Fotot vilar på en mängd bitar av designark som jag behandlat med edge scraper och distress ink. Till de rosa tonerna har jag använt ”Spun Sugar” som smälter in helt perfekt i Ruby Rock Its ark. Håltång var också ett bra hjälpmedel för att göra pappersbitarna mer levande. Smala remsor med grå cardstock har flätats samman som en liten ram kring fotots ena sida. På flätningarna sitter läckra självhäftande nitar. Ovanför fotot hittar vi en bit naturfärgad spets.

Blomsterarrangemangen består av Primas ”Love Letter” (som tyvärr inte finns kvar i butiken), Kaisercrafts Paper Blom ”Amethyst”, vita rosor, spetsblommorna ”Lovely Lace” från YouDo, Mini Delphiniums samt vita pistiller från YouDo. På de platta blommorna sitter små pärlhjärtan.

Ovanför blommorna syns en träfigur i form av en fjäril från Kaisercraft som jag valde att använda helt obehandlad. Kring blommorna ringlar sig svart pärlfloss. Pärlorna är fästa med smal dubbelhäftande tejp. Svampar är en svag punkt hos mig och det är inte till förtäring utan för de vackra formernas skull som jag är förtjust i dem. Till min stora lycka finns Prima Marketings Chabby Chic Resin som svampar. Ovanför högra sidans blommor har jag fäst en sådan svamp och färgat hattarna med rosa Promarkerpenna.

Den snygga texten är utstansad med hjälp av en die från Tim Holtz, ”Upon A Time”. Jag har stansat i svart cardstock och sedan lackat bokstäverna med Glossy Accents.

Oj, det blev mycket text och många bilder av en enda LO, men jag hoppas att ni fått en gnutta inspiration! Avslutar här med att önska er en riktigt trevlig påskhelg!

Kramar från DT ”ScrapSalig”


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

8 svar till ”Blommig LO med Ruby Rock It”

 1. Profilbild för Cecilia S Å
  Cecilia S Å

  Vad fint vad duktig du är!

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Tack snälla, roligt att du tycker om min LO!

   Glad Påsk på dig!

 2. Profilbild för Maria
  Maria

  Mums mums mums!!
  Jättefin LO och vilket charmtroll på bilden.
  Tack för inspirationen, måste garanterat ha en date med pysselrummet i helgen.

  Kram Maria

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Tackar, så roligt att du tycker om LO:n! =D

   Hoppas du får till det med daten i pysselrummet 😉

   Glad Påsk och kram!

 3. Profilbild för Malin
  Malin

  Jättesnygg!
  KramMAlin

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Tack snälla du! =D

   Kram

 4. Profilbild för eva
  eva

  Hoppas påsken var bra. Alltid roligt att titta på dina lo:s, hittar alltid någon rolig ny detalj. Gillar ramen du gjort av pappremsor.
  hälsningar eva

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Tack, det har varit en riktigt härlig påsk med god mat, massor med godis och välbehövlig vila! 🙂 Hoppas du haft detsamma!

   Så roligt att du tycker om mina LO:s! Blir extra glad eftersom jag inte gör dem så ofta numera! Ramen var skojig att göra vill jag lova, lite flätat som inramning 🙂

   /DT Kristina ”ScrapSalig”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *