BLACK WEEKEND 2017 HAR STARTAT!

Woho! Som vi har längtat till Black Friday! För att du ska hinna njuta av alla våra 70 fina erbjudanden i lugn och ro, kör vi Black Friday hela helgen! Här kommer några utvalda tips från våra BLACK WEEKEND-erbjudanden:

Stort set med kreativa material till en kreativ pysslare! Dekorera skogsdjur och andra föremål som ingår i paketet. Terrakotta-djur, målarduk i träram, pennskrin av trä, penslar, färger, glitterpasta m.m. Vem skulle inte bli glad över den här godingen på julafton?!

Materialset till jullandskap! En pyssel-dröm i jultider!

Pyssel och mys inför advent, eller kanske ett familje-projekt på jullovet? Stort set med material för ett helt vinterlandskap! Innehåller bl.a. pompomer, huvuden, träskor, kälke, Silk Clay, mossgummi, piprensare, rullögon, vaddkulor, konstgjord snö, sykartong och silkespapper. Vilken pysslare kan motstå en sådan härlig blandning!?

Gelly Roll Mixed Set – Stardust, Metallic, Moonlight!

En unik samling av 24 gelpennor från Sakura. Sakura Gelly Roll innehåller speciella vattenbaserade pigment-gelbläck att ge ljusa, intensiva färger som aldrig bleknar. Underbara pennor som passar både på ljusa och mörka underlag.

Ultimate Pro till boxar med lock, 3D-kort, exklusiva kuvert och fina askar i roliga former!

HETT JULKLAPPSTIPS: Crafter’s Companions Ultimate Pro-väska för vikning av boxar, askar, exklusiva kuvert och unika 3D-kort! En väska full av överraskningar! En perfekt julklapp för scrapparen som älskar papper!


Stamping Buddy Pro – Nellie Snellen – Stämpelpress

En önskeklapp! Stor nyhet för 2017 är stämpel-pressen! Att stämpla är nu lättare än någonsin! Starka magneter håller papperet på plats medan du stämplar, och du kan stämpla lager på lager med perfekt resultat. Stämpelpressen fungerar bra till både clearstamps och EZ-monterade stämplar. Har du inte redan en stämpel-press, så passa på att önska till tomten den här helgen!!

Akrylburkar till förvaring – ett måste för att hålla ordning i ditt kreativa kaos!

”Varför ser mitt skrivbord ut som en explosion varje gång jag ska göra ett enkelt litet grattiskort…?” Känner du igen dig? Låt mig tipsa om våra akrylburkar i olika modeller och storlekar, för att få någorlunda ordning på kaoset! Kvalitativa akrylburkar i olika modeller, perfekt förvaring till småpyssel, glitter, pärlor, brads, smyckestillbehör m.m. Se fler modeller i vår BLACK WEEKEND-kategori!

Detta var enbart 6 roliga produkter från vår BLACK WEEKEND-kategori. Vet du vad? VI HAR 70 produkter till!! Men det skulle ta så lång tid att skriva om alla, så jag föreslår att du surfar in och undersöker kategorin själv! Har du några funderingar får du gärna höra av dig till vår support!

Priserna gäller endast under Black Weekend. Produkterna återgår till ordinarie pris måndag 27 november 23:59.

Trevlig kväll!
Önskar Kristinas Scrapbooking!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *