Back to England! – Album layout

Välkommen till dagens inlägg här hos Kristinas scrapbooking!
Ni märker väl att vi faktiskt uppdaterar varje dag?! Här är vi flitiga nämligen!
Idag ska jag visa er en layout jag gjort med härligt mönstrade papper som precis passar min stil! Och jag som just nu är inne i en vimpelperiod…

Papprena kommer från en tillverkare som heter Ruby Rock It. Pappret heter Vintedge – Banner och är dubbelsidigt, och du ser mönstret från både fram- och baksidan tack vare min finurliga klippteknik!

Fotot är taget från min och ena sonens resa till London för några år sen.
Jag tog först med min äldsta son när han var 5-6 år, och sen fick yngsta sonen åka med mig ett par år senare, när han kommit upp i samma ålder. Det var jättemysigt att resa ”ensam med ett barn”. Toppen att utforska en stad i lugn och ro med bara ett barn.

Underbara rosor fick pryda layouten! De kommer från ros mullberry. Bakom ser du en knippe pistiller från YouDo. De är böjliga i ”stjälkarna”, så du kan knixa till det precis som du vill ha det!

Nedanför fotot sitter en vacker bomullsspets. Den kommer från Reprint. Du ser också en fin dekoration från Prima som du köper i ett helt kit med flera olika såna ”blom-mittar”. Kiten finns i olika färgställningar och heter Say it in studs.

Bokstäverna du ser här på den nedersta bilden är mina privata. Men de bokstavsstickers du ser ovanför fotot på den översta bilden är Primas Almanac, mycket fina och användbara!

Tack för idag önskar:


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

3 svar till ”Back to England! – Album layout”

 1. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Wow, läckert och vimplarna är underbara!

  Kram

 2. Profilbild för Malin
  Malin

  Åh va fin! Jag skulle oxå vilja åka tillbaka till England, jag och min kompis som nu flyttat till Tyskland pratade om det senast igår att ta en weekend nån gång där borta.Har inte varit där sen jag var 13 och skulle GÄRNA se många platser igen och gärna massa nya!
  Kram MAlin

 3. Profilbild för Rosemarie
  Rosemarie

  Störtläcker LO! Det verkligen osar England om hela alstret! 🙂
  Kram
  Rosemarie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *