Baby boy

Hejsan!

Idag blir min lille pojke hela 5 månader och det känns som en evighet sedan han låg i min mage och vi var på ultraljudskollen och fick se honom för första gången. Den finaste bilden från den undersökningen har jag äntligen lyckas scrappa och det med papper från Maja Design.

Till den här layouten har jag använt fram- och baksidorna av papprena ”9 Mars” och ”6 Mars” från Maja Design. Kanterna fick sig en omgång med kantrivaren innan jag rev loss bitar för att få ett slitet utseende. Därefter stämplade jag lite med bland annat en hönsnätstämpel innan jag limmade ihop alla lager med papper.

Dekorerade layouten med ljuvliga blommor från Mönstrade Scrapbooking papper och You Do, ett par stora vita knoppar samt små vita rosor. På de små rosorna och knopparna limmade jag med Stickles Icicle, som är samma typ av glitter som Primablommorna brukar ha på sig och i mitten av blommorna från You Do satte jag ljusblåa halvpärlor. Bladen är av ljusgrön cardstock och den söta knappar. Slutligen använde jag också lite spets och ljusblå organza till denna layout.

Idag hade jag den stora förmånen att få assistans med att skriva det här inlägget. Leo fick nämligen låna pappas tangentbord medans jag skrev och han tyckte det var så kul att slå på det. 🙂

Tack för titten och ha en härlig lördag!!!

Kram


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Baby boy”

  1. Profilbild för DT-mamman
    DT-mamman

    Åh så sött, vilken liten hjälpreda du har fått! Och som han har vuxit över sommaren!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *