Ask tutorial

Hej på er!
Här har vi haft sjukstuga som heter duga denna veckan.Dottern har blivit dunderförkyld och legat i feber och har i sin tur smittat ner mig såklart. Ändå har jag gått till jobbet eftersom jag inte har råd att vara hemma så ni kan ju gissa vem som stupat i säng varje dag här hemma.T.o.m på dagarna har jag  fått gå och lägga mig och sova lite bara för att orka.Nä förkylningstider är INTE roliga alls!Hoppas att ni slipper!

Så tyvärr har det inte blivit nåt scrappat här sen sist.Har ett halvfärdigt kort som jag hade tänkt att få klart men det har bara inte gått så istället blir det ett litet tutorial tips till er idag igen, även detta halloween inspirerat MEN som går att använda till vilka ”högtider” som helst beroende på hur man dekorerar den.
Jag verkligen älskar dessa fina små tutorials!
Hoppas ni ska finna lite nöje i denna:
Halloweenpyssel
Som vanligt vet jag tyvärr inte hur man lägger in klippet direkt här på sidan men hoppas ni orkar ta er tid att titta då den är supergullig!
Ett tips är att man INTE behöver ha den die som gör själva asken att göra en liten ask är ganska enkelt på egen hand men man får lite inspiration!

Nu ska jag sova och så hoppas jag ha kunnat få klart kortet till på tisdag då jag dyker upp här igen.
Ha det gott!
Kram Dt-Malin

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *