Art Journal sida med distresser och stämplar

Hej på dig.

Jag har börjat fuska med Art Journaling, eller fuska och fuska, det finns egentligen inget fuska i det. Det är bara otroligt befriande att ibland bara få ”leka loss”, det är helt annat än att göra kort där allt skall vara rakt och sitta exakt rätt. Så idag tänkte jag faktiskt visa en sida i min bok och lite steg för steg bilder. Sidan är egentligen väldigt enkel men i massor av lager. Så här ser den färdiga sidan ut (ignorera en bit av min nästa påbörjade sida längst upp i bild):

DSC00173

Jag började med att täcka sidan med Distress Ink Mustard Seed, Festive Berries disterss ink minioch Mowed Lawn med distressverktyg. Sen tog jag en våtservett och ett par masker liknande denna och denna. och torkade bort färg genom maskerna.

DSC00162

Sedan maskade jag lite grönska med Tim Holtz schablon Blossom mask. Sedan stämplade jag loss:-D. Jag använde Distress Ink Shabby Shutters, Crushed Olive och Hickory Smoke och stämplade med You Do Background Basic (småprickarna med vit dyna), You Do Shabby Background (text), och clearstamps swirls.

DSC00165

Sedan skvätte jag lite vatten över allt ihop och torkade försiktigt med hushållspapper.

DSC00167

Sedan gick jag loss med svart Versafinedyna. Använde Bo Bunny-alfabet, You Do-alfabet, och blommor ur dettaclearstamps påsk set. (Jag har också använt en liten ”splash-stämpel” ur egen gömma eftersom jag lyckades sätta smutsiga fingeravtryck lite här och där :-D)

DSC00169

Sist stämplade jag lite vita swirls och ritade i lite detaljer i texten med Gelpennor. Detaljbilder:

DSC00174 DSC00175

Har du testat på Art Journaling, om inte är det verkligen något jag kan rekomendera. Fantastiskt roligt och tycker man det är svårt att hitta på kan man bara kladda loss eller härma någon annan. Det är också ett perfekt sätt att testa nya tekniker och grejer man köper på sig och sällan använder (eller är det bara jag som gör så?).

Tack för titten.

Kram DT-Jenny

DT-JENNY


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Ett svar till ”Art Journal sida med distresser och stämplar”

  1. Profilbild för Kristina Melin
    Kristina Melin

    Nämen oj så härligt! Riktigt vårligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *