Äntligen sommarlov

Hallå på er!

Hoppas att ni har börjat kunna njuta av att sommaren är här och allt det vackra som den har att erbjuda!

Nu är det inte långt kvar tills barnen får sitt efterlängtade sommarlov och idag tänkte jag visa er ett litet kort jag gjort till min son som slutar 6:an! Helt sjukt vad tiden går och jag kan inte fatta att han börjar högstadiet efter sommaren, snart så sitter jag där och gör studentkort till honom.

När det gäller killar som är tonåringar så ska korten gärna vara lite ”tuffa” inte töntiga eller barnsliga har jag fått höra otaliga gånger av mina tonårsgrabbar.

Man har ju gjort några kort genom åren till både sönerna och deras kompisar och utefter vad dom har växt så får man ändra stilen på korten så att som passar.

Så jag började rota bland alla mina papper för att hitta något som ”duger” och snubblade över en spill bit från Ella & Viv – Brick Backgrounds som blir perfekt!

Basen till kortet är ett vitt cardstock och så har jag även rött och svart cardstock.

 

Jag älskar att jobba med Scrapbooking Papper eller topper sheets för att lyfta kortet och för att kunna göra det så personligt som möjligt eller för att passa ett visst tema.

Jag har letat fram en gammal dymo maskin som jag hade liggandes i en av mina gömmor och den har jag använt för att skriva texten. Ni hittar liknande maskiner HÄR.

Annars är kortet enkelt dekorerat med några svarta rhinestones silver och lite glitterlim.

Hoppas att ni får en underbar långhelg så ses vi snart igen! Kram DT Sophie

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *