Ännu mera rosa

Ja, tanken var att jag INTE skulle göra något rosa denna gång, men hux flux så satt jag där med en rosa ask. Ibland gåra saker och ting sina egna vägar helt enkelt :-).

Jag klädde en rund pappask med de underbara papprena Nicole Violet, Victoria Lila Butterfly och Kate Wild Rose från Inkido. Ängeln och fjärilarna klippte jag ut från arket Victoria Lila Butterfly.

Locket dekorerade jag med en massa blommor i underbara färger som matchar kransen i ängelns hand: två stora rosa rosor, mellanstora rosor i gult och rosa,  liten ros i lila, minirosor i färgerna ros mullberry och turkos.

Med lite stickles stardust glitterlimfick blommorna ett glittrigt skimmer. Jag använde gammalt myggnät som tyllkant 🙂 och ett vitt organzaband till rosetten med en rosa hjärtformad brad i.

Runt kanten satte jag rosa spets och dekorerade asken också med ett par rhinestones silver. Texten embossade jag med vitt embossingpulver och så ännu flera fjärilar så klart, jag älskar fjärilar :-).

Ha en rosa fortsättning på helgen!

Kram


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Ännu mera rosa”

 1. Profilbild för Inger
  Inger

  Så vackert! Jag är ingen pysslig tjej men blev verkligen sugen på att börja när jag ser det här!!! Jag förstår inte hur man kan få till det så fint! /Från Inger med tummen mitt i handen!

 2. Profilbild för Outi (vaktmästarn)
  Outi (vaktmästarn)

  Asken är sååå vacker! Ska kolla in en del av det material du har använt 🙂

  Kram, Outi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *