Altrat kuvert

Hoppas ni alla haft en härlig midsommarhelg med allt som hör till! Vi har myst, ätit gott (och på tok för mycket), lekt lekar och skrattat massor.

Idag tänker jag tipsa om hur man kan förvandla ett kuvert till ett kort. Oftast är man så van att man ska göra just ett kort så fort det handlar om att ge bort presenter, ett brev eller teckning eller vad det nu kan vara.

I butiken finns massor av olika varianter av kuvert så det är bara att välja och vraka. Jag valde ett kraftfärgat kuvert som passade fint ihop med det naturfärgade cardstocket.

Jag började med att testa en av mina nya clearstamps och sedan fylla på med några små handgjorda blommor färglagda med tusch. Stämpeln- Världens bästa fröken kommer från RoxStamps, denna har jag satt fast med några 3:d kuddar för att få lite nivåskillnad. Runt kanterna stämplade jag med en stämpel från egen gömma innan jag avslutade med att rita några streck och färga in kanterna med walnut stain.

Jag avslutade med att markera/framhäva ramen på den stora swirlstämplen med glossy accent och sätta dit några svarta rhinestones.

Nu ska kuvertet bara fyllas på med något kärleksfullt innehåll från min Emil till hans älskade resurs, vi får väl se vad han hittar på 😉

Tack för idag!

Kramar DT-Maria


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *