Altrad plåtask pyssel

Hej!

Jag börjar en ny härlig vecka med att visa upp ännu en plåtask, denna gång en som tidigare innehöll lite mumsig choklad 🙂 Man kan ju inte bara låta bli att återanvända grejer…

Från början såg den ut så här, tråkig och inte alls skoj.

Men efter lite pyssel och fix blev resultatet detta

Jag har använt mig av en bit Bling Bazzill – Diamond som jag färgat in kanterna med distressdynan vintage photo. Den fina kantstansen kommer från egna gömmor.

Det söta rospappret som jag klistrat på en bit rosa cardstock kommer från Kaisercrafts Lakehouse – Resort. Som ram har jag limmat fast ett vitt pärlband, vilket gör en enorm skillnad.

Som dekorationer har jag gått lös med massor med blommor, alla hittar ni i shoppen. Rosor,  rosa blommor från You Do, stor vit blomma från Reprint. Bladen har jag stansat ut från egna gömmor och sedan färgat med Vintage Photo, även den stora fjärilen kommer från mina gömmor. Allt har fått sig en en extra piff med stickles glue. Det söta pärlhjärtat och rosa pearls finns det massor av i shoppen så kika gärna in!

Denna ask kommer snart finnas i butiken om ni vill kika lite närmare på den tillsammans med lite annat jag har skapat. Välkomna förbi och få inspiration.

Har ni inte möjlighet att kika förbi butiken går det alldeles utmärkt att kika in imorgon igen då det kommer ett nytt inlägg från min kära kollega Jenny.

Ta hand om er!

KRAM DT-Maria

 

 


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *