Altrad planteringsspade

Hej alla

Denna veckan har jag altrat en liten planteringsspade. Det är ju väldigt inne att altra penslar har jag sett. Tjusiga är de men jag är ju trädgårdsmästare så jag fixade till en liten spade istället som inte gjorde någon större nytta längre. Jag hade den ofta med i handväskan när jag gick i skolan och vi var ute och rörde på oss. Man vet ju aldrig vad man kunde hitta…

Började med att limma på alla möjliga dekorationer. Spelar ingen roll vilken färg eller material de är gjorda av vi vill bara ha struktur. När allt är limmat och sitter ordentligt grundar jag med svart gesso. Överallt och in i alla skrymslen och vrår. Låt det torka ordentligt sen börjar magin. Använd gärna metallisk akrylfärg. Ta lite lite på mjuk pensel, måla av nästan all färg på skräppapper och måla sen på den svarta ytan och all struktur kommer i dagen.

Lite närbild på vad man kan dekorera med. Rosor givetvis, charms, spets,Självlysande Sprayfärg, resinfigurer och glasflaska till exempel. Ta vad man har och använd fantasi helt enkelt.

Tack för titten.

Kram

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *