Altrad påse med BoBunny

De finns i alla former och storlekar hos Kristinas Scrapbookingbutik och är väldigt användbara. Det är förstås altervänliga påsar jag syftar på och idag tänker jag visa en lite murrig historia med ljuva stämplar från Magnolia och BoBunnys designark ”Stripe”. Jag har använt en brun papperspåse med storleken 22 x 13 x 8 cm.

Det är Magnolias ”Edwin’s Oldsmobile” som står i centrum och Edvin själv är en äldre stämpel från min egen pysselhörna. Motiven är färglagda med Promarkeroch omgivningen med distress ink ”Walnut Stain” och ”Broken China”.  Runt bilmotivet syns glitter stickles ”Platinum”.

Jag har också stämplat med swirlar och embossat med hjälp av VersaMark samt embosspulver i jeansfärg. Bilrutorna och lyktorna har blivit blänkande med Glossy Accents. Små, små pärlor syns också , de är gjorda med Paper Pen ”Opal”.

Längst upp på påsen syns tjock och läcker spets med guldton. I ett hampasnöre syns en nyckel och ett hänglås, läckra metalldekorationer från YouDo. Texten ”Summer Memories” kommer från ett Magnolia-ark. De oranga bären hittar man bland blandade buketter.

Den stora blomman är utstansad i metallskimrande cardstock med Creatables Poinsettia – en die från Marianne Design som stansar ut urläckra blommor med fina detaljer. För att få ordentligt med höjd så har jag varvat de utstansade blomdelarna med bruna spetsblommor från YouDo. Höstpyssel kommer också de från YouDo. Två hjärtformade pins syns också.

Avslutar mitt inlägg med att tacka för besöket, ha nu en alldeles underbar sommarhelg!

Kramar från DT Kristina ”ScrapSalig”


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

6 svar till ”Altrad påse med BoBunny”

 1. Profilbild för Kristina Melin
  Kristina Melin

  WOW!!! Vilken cool påse! Gillar alla små detaljer, till och med glossy på rutorna!

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Tusen tack, jättekul att du gillar den! =D

 2. Profilbild för Rosemarie
  Rosemarie

  Det här var en riktigt snygg påse! Gillar verkligen alla snygga dekorationer du har använt och gjort. Blomman med olika lager är superfin!
  Kram
  Rosemarie

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Tackar så mycket! =D

   Kram på dig!

 3. Profilbild för linda
  linda

  Härliga färger och en superfin påse! Kramis

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Varmt tack! =D

   Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *