Älskar godis – Albumlayout med gotte

Ja, godis är gott! När man dessutom kan servera sig ett glas vitt vin till chokladbitarna är nog lyckan total!

Jag hade ett foto i min iphone som jag tagit med den roliga appen Hipstamatic som lägger olika filter på fotona, och de blir roligt kvadratiska! Fotot hade jag lagt upp på Facebook för att berätta för alla intresserade att jag hade det bra den där lördagskvällen! Idag får ni se fotot, för det sitter på en layout som jag skapat med papper från Kaisercraft. Love Notes heter denna serie.

I botten har jag ett vitt cardstock från Reprint, Avalanche heter nyansen. De har en mjuk och fin struktur, och jag gillar verkligen att jobba med dem!

Jag har återigen använt mig av de där remsorna som brukar sitta längst ner på dubbelsidiga mönstrade papper. På dessa remsor har de information om tillverkaren och vad pappret heter på ena sidan, medan andra sidan har ett sött mönster! Du ser både rader med hjärtan på en remsa, och söta fåglar på en!

Ser du det lilla metallhjärtat också, mitt på layouten? Den hittar du här! Det finns jättemånga fina charms i butiken! Jag har klippt en annorlunda form på dessa spillbitar. Det blev trianglar! Här ser man ett smakprov på hur fina dessa Kaisercraft-papper är. Lite Fluid chalk runt kanterna för kontrastens skull! De bokstavsstickers jag använt är dels de stora från min egen scrap-vrå, men de lite mindre är Prima, och de heter Almanac. Just nu slut i butiken, men kanske kommer det snart in nytt?

Underbara söta rosor från Inkido! De här är härligt gräddvita och du hittar dem här! Några rhinestones från Reprint passade väl bra här också?!

Håll utkik senare i eftermiddag, då slänger jag in ett kort som jag gjort med andra papper från denna serie!

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Älskar godis – Albumlayout med gotte”

 1. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Oj, vilken mumsig LO du skapat!

  Vimplarna är urläckra och jag gillar också hur du placerat blingstenar kring blommorna på LO:n, så fint!

  Ha en bra dag!
  Kram

 2. Profilbild för Malin
  Malin

  FIN lo! Jag gillar oxå vimplarna! Fint kombinerat i färgerna!
  KramMAlin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *