Alla Hjärtans Dag Tavla

Det har redan blivit februari månad och snart är det Alla Hjärtans Dag. Jag har skapat en tavla med frigolit hjärta. Jag har använt så mycket frigolit genom åren på förskola så jag är nog lite smått skadad men med den här strukturpastan trollar man bort frigolit känslan. Upplevs mer robust och en känsla av tyngd.Jag delade hjärtat på mitten med en kniv och fick på så sätt två hjärtan. Penslades med strukturpasta och lät de torka. Hjärtat målades sedan med akrylfärg i silver.Jag hittade en sida på nätet med dessa kärleksord som du kan ladda ner och använda för privat bruk. Finns både med svart och vit bakgrund.
https://patricialize.wordpress.com/2016/06/21/free-printable-diy-words-stickers/amp/
Jag skrev ut printet på silkespapper. Jag lade silkespappret med den matta sidan neråt och tejpades på ett vanligt papper som på bilden.

Du lägger pappret i skrivaren som på bilden.

På canvastavlan rollade jag decoupagelim och fäste sedan det utskrivna silkespappret.
När det torkat rollar du ett lager decoupagelim igen. Jag målade med vit färg längs kanterna för att dölja skarven.Jag lindade svart najtråd runt och limmade sedan fast hjärtat på tavlan med limpistol. Hörnorna fick med små chipboard die cuts och hjärtan i trä som målades i vitt.

Hoppas Ni får en fin start på februari. Ses snart igen!

Kram Martina

 

Jag har använt mig av följande material:

Canvas målarduk som jag hade hemma min är 20×30

Silkespapper

decoupagelim

Akrylfärg, silver och vit

Frigolit hjärta 11 cm

Dekorhörn chipboard die cuts

Trähjärta

Svart najtråd från egen gömma.


av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *