Lo med lite grabbig touch

Hejsan!

Då var jag tillbaka i rutan igen och det betyder ju att ytterligare en vecka har gått och halva maj har redan passerat. Skönt att värmen håller i sig men det gör ju att det blir svårare och svårare att sitta inne och pyssla. Så här om dagen så plockade jag ut en hel drös med saker och satte mig i mina utemöbler och njöt av solen samtidigt som jag fick ihop några alster

  Så då tänkte jag visa er denna Lo som jag gjorde på mig och min son, det är inte ofta det blir denna typ av alster men jag har börjar sätta upp mina Lo´s på en vägg hemma. Jag har så lite foton och tavlor uppe men när jag sätter upp mina Lo´s så kommer jag på både mig själv och andra att man fastnar vid dom flera gånger.

Det är så mycket roligare än vanliga tavlor eller fotografier och det blir så mycket mer levande för att det känns som att den berättar en historia.

När jag gör tavlor eller Lo´s med mina grabbar så vill jag ju inte ha det för gulligt utan försöker hålla det så ”grabbigt” och neutralt som jag bara kan, så till denna så använde jag ett papper med snyggt tegel som bakgrund.

Det fick även bli lite kugghjul för att få lite mer industriell eller steampunk känsla över det samt lite stickers från samma serie som det mönstade pappret.

Material från butiken:

Cardstock:

Brunt

Mönstrade papper:

Ella & Viv – Brick Backgrounds

ScrapBerrys – Words Live Forever – Archive & Abacus

Reminisce – Police – Wanted

Övriga dekorationer:

Metallhörn

Kugghjul

Då vill jag tacka att ni tittade in och så hoppas jag att vi ses nästa vecka!

Kram DT Sophie


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *