Autumn Glory Med Melissa Lowry

Hej på er och kul att ni tittade in hit för idag tänkte jag bjuda er på ett litet kort med riktig höstkänsla.

Vi går ju in i mörkare tider vi och man kanske tar sig lite mer tid att sitta och pyssla och knåpa med olika alster och projekt.

Vi kommer nu under hösten att komma med massvis av inspirerande höst och halloween pyssel. Och innan vi vet ordet av det så är det snart dags för jul och vintertema här i bloggen.

Men åter igen till dagens kort! Idag har jag faktiskt jobbat med en färdig kortstomme med tillhörande kuvert. Detta gjorde att jag fick jobba med mått som jag inte brukar, blir oftast att jag gör 15×15 cm men kul med annat.

Sedan har jag valt att fortsätta att bygga på kortet med ett grönt och ett orange cardstock, som kommer igen i färgerna i mitt mönstrade papper.

Säger bara vilka härliga mönstrade papper Over the hedge från Melissa Lowry!

Jag har sedan satt en text som mittpunkt på kortet med en fint hösthälsning. Den har jag satt på 3d kuddar för att kunna få lite mer djup och liv i kortet.

Svamparna och den lilla söta räven som sitter och tittar dig in i ögonen är trädekorationer ifrån samma serie med Melissa Lowry, visst är dom så söta!

Löven högst uppe i hörnen är 3D stickers Autumn Leaves – Heyda och dom gav jag lite glamour med hjälp av lite Stickles glitterlim

Så håll utkik här nu i bloggen för massvis med spännande inspirerande inlägg.

Kram DT Sophie


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *