Lavendelpåsar med cabochoner

Då var det tillbaks till gamla rutiner och jobb den här veckan. Avslutade mina två sista veckor med fantastiskt väder.
Fortsätter att sy i vackra tyger som det här Bomullstyget Cotton Burlap – 50×70 cm – Paris 1845  Den här gången blev det lavendelpåsar. Beskrivning på hur jag sytt ser du här nedan med bilder och bildtext. 


Nu kan du vända påsen rätt och påsen är klar.
Jag dekorerade mina påsar med små berlocker, cabochoner med mönster av lavendel från Paper Pad Craft o Clock – Lavender Hills – 6×6 Tum  

Berlockerna Cabochon Hållare – Rund Berlock – 20 mm – 3 st  

Du fäster den  lilla klistriga bubblan Epoxy Dot Stickers – 20 mm – 12 st Runda på mönstret du vill ha, sedan klipper du rent runt. Jag fäste min bubbla i cabochonhållaren med Distanskuddar 3D – Tjocklek 3mm – 5 x 5 mm 

Lavendeln som jag fyllt påsarna med har jag klippt från min trädgård och hängt upp och ner för att torka. Jag brukar fylla påsarna med lite stoppvadd för att dryga ut lavendeln lite.

Snören och spets jag använt till påsarna:

Spetsband 19 mm – Cremefärgad Bomullsspets – 10 m

Spets – Viktoria 28 mm – Creme

Natursnöre 2mm –

Det var allt ifrån mig för den här gången. Ha det så bra!
Detta inlägg är publicerat under DIY, Övrigt, Pyssel och Hobby, Tekniker och Tutorials av Martina Lindblad. Bokmärk permalänken.

Om Martina Lindblad

Hej! Jag heter Martina och bor nästan exakt i mitten av Skåne. Här bor vi som är jag, min man, våra två ungdomar och vår katt i ett 30-tals hus som vi själva har renoverat under många år. Jag driver öppna förskolan i byn där vi bor som är ett fantastiskt roligt jobb. Jag älskar att skapa i alla dess former och går gärna på loppisar för att hitta saker som jag kan göra om till mitt eget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

tjugo − 6 =