Min första skivmässa

Hejsan!

Då var det dags för ett litet inlägg från mig igen och denna veckan tänkte jag visa er en Layout som jag har gjort tillsammans med min äldsta son Liam. Vi ska göra några Lo´s och sätta fast på canvastavlor i hans rum och han är väldigt bestämd på hur han vill ha det så han säger till mig hur det ska vara och jag lyder och gör som han säger.

Vi satt och kikade igenom mina papper och han hittade direkt ett som han gillade och det var en tegelvägg från Papper Pebbles  och ett papper passade temat med vinyler från Bo Bunny – Life In Color – Old School. Som bas har vi använt ett turkost cardstock .Vi har varit sparsamma med dekorationer för att han ville absolut inte ha några blommor eller tjejiga saker, vilket jag förstår.

Så dekorationer som vi har använt är alfabets sticker som kommer från min egna lilla vrå men ni hittar massa olika fina bokstäver HÄR med. Den stora vinylskivan är Die Cuts Noteworthy – Life In Color från Bo Bunny och dom lite mindre har jag klippt ut från samma papper jag använde innan i samma serie.

Andra dekorationer som han ville pryda sin Lo med är Halvpärlor turkosa, gröna, bruna, silver stickles samt metallhörn. Sedan ville han att vi skulle skriva ord på tegelstenarna som representerade bilden och var och när det var så att han inte glömde.

Detta var det jag hade att visa er idag, hoppas vi ses nästa vecka igen!

Kram DT Sophie

 

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *