Ett kort till en kär vän

Hejsan!

Då var det min dag här i bloggen igen och idag tänkte jag visa er ett vänskapskort som jag har gjort till en speciell person och vän i mitt liv som fyller år här nu i dagarna. Jag har hittat den perfekta födelsedagspresenten men hon förväntar sig ett personligt kort som jag har gjort och det kommer hon få även detta året.

Det är så härligt att vi har våren, värmen, solen, all grönska, alla dofter och fågelkvittret framför oss istället för att vi har den bakom oss. Man behöver ju verkligen allt detta som jag nämnde i meningen innan och jag tycker att det avspeglar i mitt skapande nu, man får lite mer energi och inspiration.

Till basen på detta kort har jag haft ett vanligt vitt cardstock och sedan har jag byggt på med ett grönt och ett beige cardstock och det mönstrade pappret kommer från  Papper Couture Creations.  Det mönstrade papperet med texten på kommer också från mitt DT paket men….. Jag hann att klippa tu det en annan dag när jag satt och pysslade så nu blev jag så osäker på vad det är för märke på det.

Jag har använt en kantstans för att rama in det översta pappret och det är en punch around the page från Martha Stewart, den jag har använt finns inte i butiken men har länkat till en liknande. Även fjärilarna är utstansade med en fjärilsstans från MS.

 Övriga dekorationer som jag har använt på kortet är vita halvpärlor, metallhörn, blad, rosor creme, rosor rosa, ros ljusrosa större ros.

Hoppas nu att ni får en fin och skön fortsatt vecka!

Kram DT Sophie


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *