En layoyt i röda och svarta toner

Hejsan!

Idag är jag tillbaka igen och jag har haft en helt underbar vecka sen sist vi sågs, då bjöd jag er på ett litet kort men idag tänkte jag att jag skulle visa er en liten lo som jag har gjort.

Det är nämligen så att i helgen så tog jag med mina barn ut i det härliga vädret, åkte till Öland för att kolla på cruising och lite andra jippon. Vi hade en fantastisk dag med mycket skratt och god stämning och just den dagen kommer verkligen sätta sig fast i både minnet och hjärtat på mig, men även att man har minnet av den dagen så bleknar det sakta när man inte har något att blicka tillbaka på så därför gjorde jag en loför att bevara minnet.

Jag har som sagt inte gjort sådär jätte mycket layouts men sista tiden så har det blivit några som har fått pryda mina väggar hemma fast då ditsatta på canvastavlor.

Jag gjorde en lo för ett tag sedan och gick då efter en skiss som jag hade liggandes hemma och jag jobbade utifrån den skissen även denna gången just för att jag har tänkt att båda layouterna eller tavlorna ska stå bredvid varandra.

Det är så lätt idag att fånga bra bilder utan att det ska bli något bök för att man har ju alltid mobilen i högsta hugg och den har oftast en väldigt bra kamera. Jag har varit jätte dålig på att ta vara på mina bilder dom finns bara i mobilen eller på någon hårddisk någonstans, men nu har jag bestämt mig för att dom ska komma till användning och då finns det väl inget bättre än att pyssla med dom.

Man behöver inte lägga ner en hel förmögenhet på att skapa ett minne utan men att ha något konkret att titta på och tillsammans kunna minnas en bra stund i livet är värt en hel förmögenhet i både hjärta och själ.

Material från butiken:

Cardstock/ mönstrade papper: Red Devil, Deep Black, Pion Design – To My Valentine – In My Heart, To My Valentine – Love is in the air,

Dekorationer: Svarta rosor, röda rosor, röd satin ros, pärlband vitt, alfabet, svart glitterlim, stor fjärilstans, liten fjärilstans, punch around the page, chocolate pearls, chocolate pearls, pärlband svart.

Röd

Så då har jag delat med mig av mitt minne och mitt alster hoppas att ni får en fortsatt trevlig vecka så ses vi igen nästa onsdag!

Kram DT Sophie


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *