Love is in the air

Hejsan!

Då va dags igen för ett litet inlägg från mig och idag tänkte jag visa er ett litet kort som går i kärlekens tecken. Det är så härligt nu när våren kommer för det är inte bara grönskan som blommar utan även också kärleken.

love

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rött och svart tycker jag är en jätte läcker färgkombination och jag tycker att det gör sig till både kärlekstema och massa annat.

Jag har börjat med ett ljusbeige cardstock som min kortbas och sedan har jag jobbat vidare med ett rött och ett svart cardstock innan jag gått vidare med mina mönstrade papper.

love3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dom mönstrade papperna som jag har använt kommer från Pion Design och heter To my Valentine – Roses of Love och To My Valentine – Love is in the air.

Jag har stansat ut en cirkel i ett av dom mönstrade papperna sedan satt 3D kuddar på baksidan och efter det satt dit det mot det andra mönstrade pappret. Detta är för att skapa en 3D effekt och nästan skapa ett fönster som ramar in mitten på kortet. Jag har färgat in både kanterna om kortet och även runt hålet för att få en vintage känsla.

love2

 

 

 

 

 

Runt om mitt lilla fönster så har jag limmat dit ett svart pärlband för att rama in lite ytterligare. Sen kommer vi till dekorationerna och där har vi ju då som alltid blommor och bling bling bland annat. Om vi ska börja med bokstäverna så kommer dom från mina egna gömmor men ni hittar många olika alternativ här. Blommorna är röda satinrosor samt svarta rosor och så har vi dom fina mörkgröna rosbladen. Fjärilarna är utstansade med en stans från Martha Stewart och dom chocolate pearls från Reprint.

love5 love6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Detta var allt för mig och vi ses återigen nästa vecka!

Kram DT Sophie

DT-Sophie


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *