Ett litet grattis kort

Hejsan!

Idag är jag tillbaka med ett litet grattiskort i härliga rosa och gröna toner som får mig att längta tills våren när det är dags för blommor och blad att börja växa igen. Var och köpte mig en bukett tulpaner här om dagen och fick ett sådant sug efter våren att jag nästan fick lite abstinens, så kortet speglar det jag längtar efter just nu.

Kortet i sig blev ganska simpelt men jag håller på att renovera alla mina rum samtidigt så det har varit totalt kaos här hemma och arbetarna hade varit så snälla och flyttat alla mina möbler så att jag inte kom åt mina pysselsaker. Men efter lite trix så lyckades jag få tag i några saker i alla fall, men jag får kompensera upp det tills nästa vecka istället när ordningen är återställd igen.

 

Ni har ju efterfrågat att vi mer ska visa hur vi gör i steg för steg med våra alster och det ska vi försöka bli bättre på och då tänkte jag bjuda er på ett sånt inlägg nästa vecka. Jag har lite små idéer som jag sitter och filar på så vi får se vad jag hittar på tills nästa onsdag.

 

Material som jag har använt mig av som kommer från butiken hittar ni här:

Cardstock: Vitt, grönt, rosa

Mönstrat papper:  Graphic45 – Mon Amour – Dearest Darling

Dekorationer: Pearls/Rhinestones YouDo, motiv flicka, blad, Rosenknopp Creme/Bordeaux/ vita, miniros brun, Blommor Prima

 

Ha nu en fortsatt bra vecka så ses vi igen nästa vecka!

Kram DT Sophie

DT-Sophie

 

 

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Ett litet grattis kort”

  1. Profilbild för Kristina Melin
    Kristina Melin

    Så söt! Och lycka till med renoveringen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *