Ett kort till mors dag

Hejsan!

Hoppas att allt är bra med er och att ni njuter av sommarvärmen som förhoppningsvis är här för att stanna. Nu är vi inne i sista veckan av maj och det betyder ju att det är morsdag på söndag så jag har knåpat ihop ett litet morsdagskort som jag tänkte visa er idag.

Mamman som ska få kortet har Rockabilly stil så jag hade som tanke att försöka göra kortet så personligt som möjligt och att det passade hennes stil. Det är ju som sagt old school med mycket pastellfärger, blommor, ankare och lite ”pinupigt”

Basen på kortet är vanligt vitt cardstock och sedan har jag jobbat vidare med ett cs i cardstock och ett mönstrat papper från Websters page pappret med enjoy the day och ankaret kommer från samma serie fast det pappret fanns inte i butiken längre.

mom3

Be your own kind of beautiful kommer från ett papper från Kaiser Craft som jag har klippt ut och färgat in kanterna på. Alla dessa utklippta ”pappers dekorationer” sitter fast med häftkuddar så att jag ska få lite djup på kortet.

Övriga dekorationer som jag har använt mig av på kortet är:

Knappar Head Over Heels, Rhinestones Strips, urverk, Blomma Prima, rosa knoppar, Dekorations Rosor Cerise, Blad, Blommor Prima Bella Rouge, Hattnålar Pins.

Detta var allt för mig i dag hoppas att ni tyckte om det så ses vi igen om en vecka!

Kram DT Sophie

DT-Sophie


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *