En layout!

Ja idag ska jag överraska både er och mig själv, men idag tänker jag faktiskt ta och visa er en LO!
Det är ju inte ofta jag försöker mig på dessa skapelser för jag tycker det är jättesvårt MEN jag har gett mig själv i utmaning att jobba mer med att göra lo´s.Det är ju hemskt kul att ha får jag säga!
Jag har valt att försöka hålla lo´n ganska platt då jag vill ha ett album där jag kan få in ganska många lo´s.De jag gjort innan har varit ganska tjocka av alla blommor osv så nu provar vi nåt nytt igen tänkte jag.Kanske är detta mer min stil, vi får se!
Jag har i alla fall ett vitt cardstock som grund här.
Bakom kortet jag valde så har jag satt ett lila cardstock som ram.
Jag har en hel hög med mönstrade papper från Maja design och serien som heter ” ska vi ta en fika”, underbara papper får jag säga och jag är så glad att de fortfarande finns en del kvar att köpa i butiken.
Jag stansade även ut min text i ett av de mönstrade papperen som jag duttade med walnut stain runtom för att få en liten skarpare kant på dom.Jag har även duttat med walnut stain runt mina mönstrade papper under bilden, just för att kanterna ska synas lite bättre.

Jag har inte använt mig av särskit mycket dekorationer, jag stansade ut några små fjärillar i samma lila cardstock som ramen och satte fast på min text. De vita sländorna är en die från Magnolia men som tyvärr inte finns i butiken.

Sen gjorde jag egna blommor av en vit platt blomma, en liten grön blomma och i mitten på dessa satte jag 3 vita pastiller.
Årtalet är från ett ark med stickers.Just dessa finns inte i butiken men det finns en hel hög andra att välja mellan!

Hoppas ni tyckte om lo´n.
Ha en fin söndag!
Kram Dt-Malin


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *