Små presentpåsar med Primapapper

Hej!

Tänk att det finns otaliga modeller av små presentpåsar. Just denna var väldigt enkelt att göra då alla sidor är raka – inga krusiduller! Dessutom får man ut 2 st av bara ett cardstock och ett designpapper

Små söta påsar gjorda av lindblomsgrönt cardstock och designpapper med kopparfolieinslag från Prima

…I ovankant gjorde jag hål för organzabanden med hjälp av en håltång

…Så söt stämpel och matchande die från Rox Stamps, monterad med lite foamTape för att poppa upp…

…Även sidorna är dekorerade…

…Ur askarna sticker glittrande sisalfiber upp, jag gillar att fylla ut med det för att ge en lyxigare känsla om man stoppar i exempelvis ett presentkort…

Hoppas Du har en riktigt fin helg!

Kram
//Cattie

Julgåva med julkort

Tänk att man med endast några papper faktiskt kan göra en hel bunt julkort! Till och med så många att man kan knåpa ihop en liten julpresent och ge till någon som kanske inte hinner med att göra sina egna julkort. Lite inspiration kommer här!

julkortsset-48a-inkywings-2016

Ett stort julkort som mottagaren får med sin julhälsning och en gåvopåse med 6st mindre julkort som mottagaren i sin tur kan skicka iväg.

 

julkortsset-48b-inkywings-2016

Påshuvudet har jag gjort av röd cardstock. Som dekorationer har jag använt mig av Grön Glittertape från Heyda, Rött band och stickers (julgranen och stjärnorna).

julkortsset-48c-inkywings-2016

Här på baskortet har jag börjat med rött cardstock och använt mig av ett mönstrat papper (brunt) från Maja Design, samt ett papper från Kaiser Craft som är fullt av dom fina gammeldags bilderna som återkommer på alla korten. Guldpapperet är från Paper Line och mycket flitigt använt i julkortstillverkningen i år. Det gröna glittriga är faktiskt den Gröna Glittertapen från Heyda som jag dragit två remsor av på ett papper och sedan satt under texten (som hittas på papperet med alla bilder!).

julkortsset-48d-inkywings-2016

Som dekorationer på kortet har jag använt en Doily, ett par hjärt-brads, paketen från Gran-stickers-arket, och ett satinband med renar.

julkortsset-48e-inkywings-2016

Två  lite större kort som mäter ca 11×14 cm där samma papper används som på det stora kortet ovan!

 

julkortsset-48f-inkywings-2016

Och fyra mindre kort som mäter ca 10 x 10 cm och även här samma papper som ovan. På kortet med texten har jag bara använt mig av den andra sidan av det bruna papperet för omväxling. Notera att man får ut alla fyra småkorten av samma cardstock om man använder sig av ett 12″x12″ papper.

Lycka till i julkortsjakten!

/Lisa

dt-lisa-kristinas