Alla hjärtans dags gåvor

Hej!

Vem älskar inte Alla hjärtans dag? Även om man inte vill stödja ”kommersiella jippon” så kan man väl aldrig ha för många ursäkter för att vissa sin omgivning uppskattning!?

Jag tänkte visa mina kollegor uppskattning genom att ge dem en varsin liten godisgåva

Förpackningarna skapade jag med OH-plast och designpapper från Doodlebug.
Valfria papper går givetvis att använda, men spana gärna efter designark med mönstrade våder såsom de jag använt i nederkant.

I ovankant nitade jag ihop förpackningarna och dekorerade med urklippt hälsning samt paljettmix (närmare bestämt mixen ”My Valentine”) och de fantastiska vadderade satinhjärtanen (ja, du behöver alla färger för de är helt ljuvliga!)

Bården i underkant limmade jag fast med limpistol på en cirkel utstansad av mossgummi, detta för att bygga lite höjd och ha större fästyta.

Plasten som jag ”ställde” innanför bården tape:ade jag med Power tape.

Kramar
//Cattie

 

Romantiskt kort/ Kort till Dotter

Hej!

Hoppas ni har det bra i  sommar Sverige och njuter av solen och det underbara vädret. Vi är halvvägs in i vår semester och njuter mer än någonsin. Enda bekymret är väl att det är lite för fint väder för att sitta inne och pyssla….. Men man kan ju inte låta bli 😉

Idag tänker jag bjuda er på ett romantiskt kort skapat med hjälp av ett av de färdiga hjärtformade korten som finns i butiken.

DSC_0087

För att få till den vackra spetskanten fick jag använda mig av hela 3 stycken tårtpapper som jag satte lite omlott. Sedan använde jag en av min privata dies för att göra hjärtat i rött cardstock.

DSC_0089

Den vackra texten hittade jag på arket: Key to my heart från Kaisercraft ( Just detta är slut men ni hittar ett liknande här). Jag valde att dekorera med rosor i röda nyanser, fjärilar och de underbart söta knapparna från you do

DSC_0088

Som avslutning blingade jag ordentligt med stickles glue.

När jag ändå håller på kan jag ju passa på att visa ett kort med ett av de vackra Pion papperna- My Precious Daughter.

DSC_0083

Jag har använt fram/baksidan av  My Daughter . Kanterna har jag färgat med distress dynan walnut stain och sedan blingat med stickles glue.

DSC_0084

Jag har dekorerat med stora rosa blommor, rosa och lila rosor, blad, satin hjärtan och vitt moselsnöre.

DSC_0085

Nu önskar jag er alla en härlig vecka och vi ses snart igen!!!

KRAM DT-Maria

DT_maria