Tema Rosa

Hej!

Denna vecka uppmärksammar vi bröstcancer och skapar i rosa färger…Basen till min tag är en enkel kartong som jag målade med den fantastiska färgen Mettalique Vintage Rose / Prima

Mixed media är en tacksam och framförallt rolig stil att jobba med

Hjärtcharm, lite diecuts från Prima Havanna, rosa spets / Magnolia Lane Ribbon…Vitt mönster skapat med stencil och frantage (guld/vitt)

…Liten detaljbild på kluster…

Över blommorna strösslade jag lite frigolit- och glaskulor….

Lite rosa bling och användbara stämpeln ”Du betyder mycket för mig” / Kristina Scrapbooking

Hoppas Ni har det riktigt bra – ta hand om er!

Kram
//Cattie

Learn from yesterday…

Hej!

Hoppas ni alla har det bra! Idag visar jag en layout med stämplar, mist och kritor. Jag gillar ju att göra egna bakgrunder och detta är gjort på ett mönstrat papper från KaiserCraft som heter Antique Bazaar Collection- Restore.

nerjaJag har ritat cirklar med färgpennor liknande dessa. Sedan har jag sprayat med Prima Bloom spray Gold foil. I varje cirkel har jag målat med akvarellfärgkrita . Sedan har jag smetat ut färgen med fingret och målat med svart penna i det blöta. Sedan har jag stämplat klockor, liknande finns här och text (finns många olika i webshopen) . nerja aaJag har limmat fast Mica frantage i guld. Och till sist satte jag stickersbokstäver för titeln ”Nerja” från Karen Foster- Headline.

Och det var allt från mig idag.

Ha en fin dag!

Kram Sofia

DT-Fialisan