Stafflikort i lavendertoner

Hej!

Tänk vad mycket underbara papper det finns! Dagens kort är skapat med utgångspunkt i ett designpapper från Sydafrikanska FabScrap – i det enkla finns det vackra (som Ernst skulle sagt)…

…Enkelt kort i grått/vitt/lavenderlila…

…Dekorerat med vita löv, grå rosett och blommor på ena sidan…

Fina vita mulberry fjärilen med lite halvpärlor och  blandade blommor

Jag får lov att erkänna: det är en av de dies som jag använder absolut mest: ”Gratulerar elegant” /Roxsstamps…För att få den härligt tjock och bullig (både för att det är snyggt och för att det hjälper mitt stafflikort att stå upp) stansar jag ute ca 4 lager som försiktigt limmas på varandra (sa jag Glossy Accent? Äääääälskar Glossy accent)

Kramar
//Cattie

Ett blommande hjärtligt Kort

Hoppas ni har en härligt pysslig helg i stugorna!

Idag bjuder jag på ett Alla Hjärtans Dags-kort med massor av härliga blommor.

Grunden till kortet är ett rosa cardstock från Bazzill i färgen Petalsoft.
Dom två lagren mönstrade papper är faktiskt fram och baksida av samma papper, nämligen Sprinkles från FabScrap (passa på, jag såg precis att det är på rea nu!)

Den med riktigt bra syn ser att jag sytt ihop dom två mönsterpapperen med symaskin. Det gjorde jag innan jag satte fast dom på det vikta kortet, enklast så.

Min ”bukett” med blommor grundades med ett lager med Cheesecloth. Sedan är det Mullbärsrosor i vitt, rött och rosa i olika storlekar.
Jag petade även in några röda pistiller på två ställen.  Mitt i hela härligheten med blommor snurrade jag runt det röda pärlbandet ett par varv så blommorna kunde hålla fast det lite.
Rosetten är gjord med banden som satt ihop med det röda pärlbandet, jag klippte helt enkelt isär dom och använde var för sig.
Det nätiga bandet i botten kallas ”Crispy” band.

För att trycka lite extra på det hjärtliga temat så dekorerade jag även med några läckra röda brads och några halvpärlor i samma röda färg.

Hjärtliga Kramar!

/Lisa

Grattis tag av spillbitar

Hej igen!

Jag lovade ju att komma tillbaka med en tag skapad av lite spillbitar, det brukar ju alltid bli lite över som man absolut INTE kan kasta 🙂

Jag har använt mig av: vitt och cardstockcardstock. På det vita pappret har jag stansat en bård med hjälp av punchen Doily Lace. Det prickiga pappret är en spillbit från FabScraps – Milkshake Chic – Bubblegum. Kanterna har jag skrapat med edge scrapern och sedan sticklat med Diamond.

Jag har dekorerat tagen med vita blommor, ljusblå rosor, pistiller, utstansade kvistar, Pearls och peel-off stickers. Stämplen kommer från mina egna gömmor. Det söta bandet hittar ni här.

Det var allt från mig för idag. Vi ses imorgon igen!
KRAM DT-Maria