Fokusprodukt: Echo park Coffee and friends stämplar

Hej!

Bland annat Echo Park släpper superfina stämpelset med matchande stämplar som räcker hur länge som helst. Idag utgår jag inte från ett visst alster utan ifrån produkt: nämligen just Echo Park Coffee and friends stämpelset.

Hela 16 olika stämplar som passar till kort, men även LO’s, Projct Life eller diverse Happy mail / embellishments…Min favorit är att stämpla med vit stämpeldyna och vitt embossingpulver för att texten verkligen ska ”poppa”

Första alstret blev ett ”Clean and simple” kort.
För att skapa effekt använde jag vitt mossgummi som ramar till texterna…Designpapper från Reminisce och svart snöre

Jag älskar verkligen att skapa små embellishments / dekorationer av spillbitar…Här har jag använt papper från Pion, fina små chokladbitar från Stamperia, texter från Echo Park stämpelset, ostduk som jag trådat loss och slutligen hjärt-brads

Det är så himla roligt att skapa små dekorationer som man sedan kan paketera lite fint…Fortfarande med mitt kaffe-tema…

Hoppas ni har en riktigt fin helg,

Kramar
//Cattie

 

 

Clean and simpel och ett enkelt kort

Hejsan på er!

Som ni vet så har vi temavecka denna vecka och då ska vi skapa Clean and simpel. (CAS)

Som jag har nämnt förut så är detta en av mina största utmaningar för när vet man att det räcker? Jag kanske bara ska sätta dit en liten sak till och så blir det bara mer och mer.

Så när jag ska jobba med detta tema så brukar jag sätta upp en ”budget” på hur mycket jag får använda och det ska ju inte vara någon hög siffra direkt.

Till detta kortet bestämde jag mig för att få använda 4 saker allt som allt, så jag gick loss i mitt DT paket och bestämde mig för:

1. Vitt Cardstock

2. Svart ram kartong

3. Stämpel (och givetvis stämpelfärg)

4. Guld stjärnor

När kortet väl är färdigt så är det så lätt att se det vackra i enkelheten och fort går det ju också, så att man kan göra några stycken när man ändå håller på.

Detta var allt för mig glöm inte att kika in nästa vecka för att se vad jag har att bjuda på.

Kram DT Sophie

 

TEMA Clean and simple – CAS

Hej på er!

Idag går startskottet för vår Temavecka med CAS- vilket betyder clean and simple…

Det här med CAS är verkligen en utmaning för mig då jag gärna vill lägga på mer och mer och gärna ännu lite mer dekorationer.. men idag har jag gjort mig ett försök. Mer CAS än såhär får jag inte till det 😉

Till båda korten har jag lekt med distressdynor och stämplar från Kristinas egen kollektion. 

På detta kort valde jag att använda en rosa Tattered Rose Oxid dyna.  

Den fina stämpeln hittar ni här.

Jag dekorerade väldigt enkelt med 2 stycken utskurna fjärilar också dom infärgade med oxiddynan. För att framhäva det rosa lite extra satte jag en bit rosa cardstock bakom min distressade ruta. Avslutningsvis fick det bli några vita pearls.

Till detta kort valde jag distressdynan: Shabby Shutters ihop med grattisstämplen och några trollsländor från samma ark som fjärilarna till det rosa kortet.

 Med dessa kort tackar jag för idag och kika gärna förbi under veckan och se vad mina goa kollegor hittar på!

Kramar DT-Maria