Graphic 45 Album

Hej,

Album är fantastiskt roliga att skapa -bara det att det ens går att göra från grunden med cardstock och chipboard tycker jag är fantastiskt!

Framsidan av albumet som är skapat av underbara designpapper från Graphic 45 (vilken matchande 12X12 kollektion som helst går så klart att använda men dessa är ypperliga för just album iom klippark och stickers)

Ryggen av albumet dekorerade jag med klippbilder och sticker från kollektionen samt en gullig liten charm dinglandes i en öljett.


En enkel baksida som döljer bandet som försluter albumet

Första sidan

Ännu ett uppslag

Då det är svårt att visa albumet i sin helhet har jag gjort en videosnutt där jag bläddrar igenom albumet samt länkat till tutorial:en jag följt för stommen, välkommen på vidare glutt!

Med önskan om en fantastisk helg!

Kram
Cattie

 

To My Sweet Love / I Love You

Hej!

Då var det åter måndag och dags för vecka nummer 2 med tema Kärlek :Roses-are-red:

De 2 korten jag tänker visa idag är resultatet av lite lek med distressdynan- Worn Lipstick, post-it lappar och Ink Blending Tool.

DSC_0566

Själva kortbasen är väldigt enkel, vitt cardstock i strleken 15×15 cm. Sedan 2 stycken mindre bitar i samma cardstock som jag ruggat till med edge scrapern och sedan färgat in med distressdynan-  Worn Lipstick.

DSC_0568

Jag har valt att dekorera med bara röda produkter. Jag började med rött prickigt band, rött moselsnöre, rött hjärta och en hjärtpin. Blommorna jag använt är minirosor, små knopparros liten och Magnolia berries som jag limmat fast en och en. De små gröna bladen är från egna gömmor. Allt har fått sig en omgång med rött stickles glue.

DSC_0571

Det glittriga bokstäverna jag använt heter: Sweetheart Script och är bara så vackra. De andra kommer från min egna lilla (eller rättare sagt STORA) gömma.

DSC_0562

Såhär blev resultatet som jag hoppas kommer glädja någon på alla-hjärtans-dag

DSC_0585

Kort nummer 2 gjorde jag betydligt mindre det skulle passa fint i en bukett eller varför inte i en korg fylld med choklad eller bara enkelt placerat på tallriken.

DSC_0586

Detta dekorerade jag med en bit washi tape, tyvärr är denna slut i butiken men det finns så många fler!! Ett pärlband lyxade genast till kanterna på tejpen. Den glittriga blomman är från början en grå blomma från Prima men efter en omgång av gesso, silvrigt stickles glue och glitter flakes fick den en helt annan look.

DSC_0587

Jag fortsatte att pynta kortet med skelettlöv, kvistar, pistill dekorationsbär, charm och vita Pearls. Återigen har jag använt mig av glittriga bokstäver och svarta bokstavsstickers från egen gömma. Dessa är snarlika.

Det var allt jag hade att visa idag. Hoppas jag kunnat bjuda er på lite inspiration för ert egna skapande.

Vi ses om en vecka igen! KRAM DT-Maria

DT_maria