Vårfärger – En album layout på igelkott

Jag var precis ute och trotts att det inte är så varmt så känns det ändå som vår i luften, härligt!!! Snart är det inte långt kvar innan naturen vaknar till liv rejält med både grönska och djurliv. 🙂 Underbar grönska har dock redan kommit in i butiken med de härligt glittriga papprena från Best Creations ”Walk In The Garden”. Med ett papper från den serien gjorde jag en LO med foton på en bedårande söt liten kotte som gillade att sova i vår rabatt i somras.

Jag använde cardstocki olika lila/violetta färger till bas runt LO:n, fotona och till texten, som jag använt diesen ”Vintage Market” från Sizzix för att göra. Mönsterpappret heter ”Butterfly Love” och är vackert dekorerad med massor av glittrande detaljer. På ena sidan av LO:n satte jag spets ur mina egna gömmor tillsammans med ett lila satinband. Dekorerade med en en stor lila Mönstrade Scrapbooking papper, rosblad från You Do:s Leaves Green Mix samt minirosor från Inkido.

Använde också en stor puchoutfjäril från Kanbans Victoriana Lace Butterflies.

Önskar er en härlig lördag!!!

Kram


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

3 svar till ”Vårfärger – En album layout på igelkott”

 1. Profilbild för Anna
  Anna

  Vilken härlig LO, 🙂 Kotten är ju bara för söt 🙂
  Ha en bra lördag du med
  Kramis

 2. Profilbild för linda
  linda

  Men vilken söt liten Kotte du hittat, och en jättefin LO i härligt knalliga färger, kram

 3. Profilbild för Malin
  Malin

  HÄRLIG lo!!!
  Igelkottar är ju så söta! Vi har haft en som kommit här i vår trädgård med men nu har jag tyvärr inte sett den på länge..hoppas den fortfarande lever.
  KramMAlin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *