Välkommen till världen!

Hej!

Hoppas att allt är bra med er ute i scrapbooking världen! Nu är vi någon vecka in i det nya året och det börjar komma ni massa underbara nyheter i butiken. Sitter framför datorn titt som tätt och dreglar när jag kollar alla nya saker och olika kollektioner som kommer dyka upp inom kort. Laddar inför en stooor beställning snart för det är ju så mycket som man ”måste” ha och det är inte många andra som förstår att man aldrig kan få för många stämplar, papper dies eller dylikt. Får man inte plats i rummet längre så har man INTE för mycket scrappsaker utan man har helt enkelt ett för litet rum.

Idag tänkte jag visa ett kort som jag har tänk att ge till en av mina närmsta vänner som går i väntans tider. Dom ska få en liten flicka vilken dag som helst och detta tänkte jag skicka iväg när den stora dagen är kommen och gratulera den nyblivna lilla familjen.

Till kortstomme så har jag använt mig av vanligt vitt cardstock från Bazzill Canvas och så har jag även använt Bazzill – Classic – Kraft och cardstock. Det mönstrade pappret kommer från Kaisercraft som heter Bundle Of Joy – Bottles och jag har använt båda sidorna på det pappret. Så när jag skar ut mitt mönstrade papper så lämnade jag den sidan som texten med fötterna och babyn med skallran för at jag tänkt att använda dom som dekoration. Den lilla flickan har jag klippt ut med en liten nagelsax och så sparade jag banderollen som är nere vid hennes fötter för där tänkte jag att jag skulle sätta dit hennes namn sedan när det är bestämt med små bokstavstickers. Haha för jag tror inte föräldrarna uppskattar att jag bestämmer namn=) Så jag får helt enkelt vara tålmodig och vänta.

Jag har rivit alla kanter på både cardstock och mönstrade papper med en edge scraper och sedan färgat in dom slitna kanterna med Distress Ink – Vintage Photo för att få den ultimata vintagestilen. Pappret med texten och fötterna har jag rivit sönder lite extra och knycklat ihop just för att det ska se gammalt och slitet ut med det syns inte lika bra på bild som i verkligheten. Den lilla söta flickan har jag satt på Distanskuddar framför för att få lite extra djup i kortet.

Övriga dekorationer som jag använt är vita halvpärlor från reprint, bladen från Kristinas scrapbooking, vita och rosa körsbärsblommor och dom små vita knopparna kommer från mina egna gömmor.

Hoppas att vi ses nästa vecka igen då jag har tänkt att bjuda på ett nytt projekt och en tillhörande tutorial. Men vad det blir måste ni återkomma nästa onsdag för att veta vad det blir för något..

Ha en underbar resterande vecka!

Många kramar Sophie


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *