Välkommen hem-tag

Hej och hallå!

Mina svärföräldrar har i flera år bott nere i Helsingborg och njutit av livet där nere med stort hus och vacker trädgård. Nu när de har fått sitt första barnbarn kunde de dock inte längre hålla sig… de ville flytta upp till Uppland igen. Så de senaste månadern har de haft det riktigt kämpigt med försäljningen av huset och nu den stora flytten. Så när de nästa vecka kommer hem till sitt nya hem ska de få en liten överraskning i form av ett dukat bord, en flaska vin och denna tag som hälsar dem välkomna hem. 🙂

Basen till denna tag är gjord med diesen ”spellbinder dies”, ”Floral Ovals” och cremefärgad cardstock, därtill använde jag också mönsterpappret ”Place In Time – May Cut-Aparts” från Graphic 45. En bit fin rosa spets skymtar fram under ett av papperslagrena och texten skrev jag med datorn.

En vacker körsbärsblomma fick stå i centrum för dekorationen och fick sällskap av en lila knopp och rosor, små rosa rosor, gröna blad, grenar gjorda med en Martha Stewart-stans och cremefärgade dekorationsbär. Lite Stickles Diamond gav blommorna glittrande skimmer och fjärilarna klippte jag ut från Maja design mönstrade scrapbooking papper.

Tack för titten idag och ha en vilsam helg!

Kram


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Välkommen hem-tag”

 1. Profilbild för Ulrika Wandler
  Ulrika Wandler

  Ojoj så FINT!!
  Helt underbart vackert med alla detaljer!
  Svärföräldrarna kommer verkligen känna sig välkomna!

  1. Profilbild för Rosemarie
   Rosemarie

   Tack snälla du!!! Ja, hoppas det blir en riktigt glad överraskning för dem. De har verkligen haft det jobbigt de senaste månaderna och behöver något som får dem att känna att nu är allt över.
   Kram
   Rosemarie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *