Stafflikort

Hejsan!

För något år sedan gjorde jag ett stafflikort med plats för ett notisblock att ha vid telefonen i hallen. Förutom att det ger lite dekoration så är det framför allt jättepraktiskt att ha de små lapparna till hands när man ska anteckna saker. Nu tyckte jag dock att det var dags för lite förnyelse så jag gjorde ett nytt stafflikort. 🙂

Jag använde mig av den här fina beskrivningen hos StampARTic för att göra kortet. Basen är vit och lila cardstock samt fram- och baksidan av pappret Purple Tea Party från FabScraps ljuvliga serie Marie Antoinette. Alla kanter är infärgade med distressdynan Walnut Stain samt stickles stardust glitterlim.

Stämpelmotivet är färglagt med distress refiller (Dusty Concord, Bundled Sage, Aged Mahogany och Frayed Burlap) samt markers (Walnut Stain, Antique Linen och Milled Lavender).

Dekorerade kortet med stora lila körsbärsblommor samt rosor och knoppar ur mina egna gömmor, men liknande finns i butiken. Satte också ett par grenar gjorda med en stans från Martha Stewart under blommorna.

Nederdelen dekorerade jag lite enklare med spets, vita halvpärlor och så ett hjärta från You Do.

Ha en härlig lördag!!!

Kram


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

5 svar till ”Stafflikort”

 1. Profilbild för sara s
  sara s

  Fiffigt sätt att göra en snygg notisförvaring!
  Den blev superfin och stämpelmotivet var verkligen gulligt.

 2. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Ooooh, så vackert! Gulligt stämpelmotiv och supersnyggt med glittret runt kanter och på blommorna! Vilket litet konstverk du har i hallen och vilken fröjd att få ta ett papper från den fina notis-förvaringen!

  Hoppas att du har haft en skön helg!

  Kramar

 3. Profilbild för Malin
  Malin

  Åh så himla gulligt! Smart att göra ett stafli kort men ha ett komihåg block i!!
  Kram MAlin

 4. Profilbild för Ulla
  Ulla

  Jättefin kort och block.Stämpelmotivet är så gulligt.Fråga var hittar man sådana.
  Ulla

  1. Profilbild för Rosemarie
   Rosemarie

   Tack så jättemycket! Stämpeln kommer från Wee Stamps, men säljs också under företagsnamnet Whimsy Stamps. Jag tror just denna stämpel heter ”Sympathy Bugs” och jag hittade den i en svensk butik så jag hoppas att den finns kvar så du också hittar den.
   Kram
   Rosemarie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *