Snapshot

Hej hej!!

Det är en hel del bilder man tar som inte är något att ha, men nu när allt är digitalt så gör det ju inget. Man kan knäppa hur många bilder som helst utan att filmrullen på 36 bilder tar slut och måste framkallas 🙂 . Jag och lillan stod vid spegeln på toaletten och tog massa kort. De blev hur tokiga som helst. Men jag tyckte det blev kul foto, så ett av dem framkallades och nu blev det scrappat :).

snapshot

Jag har utgått från ett vitt cardstock, jag sprayade med rosa och orange mist från egna gömmor. Här kan ni hitta mister i butiken! Sedan stämplade jag prickar med clearstampsen från Bo Bunnys textur-stämplar. Därpå ett hjärtformat tårtpapper.

snapshot ddd

Texten ”today” kommer från My Minds Eye- Lost & Found-Antique timely, utskuren och hörnrundad samt runt kantet ritade jag med Pigma Micron 0,45 mm svart penna. Ramen som jag fäst på kortet kommer från stickersarket My Minds Eye- Lost & Found- Antique, där även ”You & Me”-cirkeln kommer från. Die cut-dekorationerna (fjärilarna, blommorna, banners) är från KaiserCraft- Violet Crush. De små söta rosa rosorna finns här.

snapshot d

 

Vid ”today” har jag satt fast en liten fjäder och en silverfärgad klädnypa. Runt fotot har jag satt några varv med silvertråd och vita halvpärlor från You Do.

snapshot dddd

Rubrikens ”Snap” kommer från Martha Stewarts Large Pink Glitter Letters och ”shot” är stickersbokstäver från KaiserCraft Tiny Alphabet.

Det var allt för mig för i dag. Hoppas ni får en härlig helg!

Kram Fialisan/Sofia

DT-Fialisan

 


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *