Lilla mor – En gammaldags layout med bild på mamma

Ja, tänk en gång för länge sedan var även våra föräldrar små barn och det är ju så kul med gamla bilder på dem där man ser hur de såg ut då. 🙂 Perfekt för att scrappa gamla foton är de helt magiska papprena från Kaisercrafts ”Sweet nothings” så idag tänkte jag inspirera med en LO i vintagestil med just dessa papper.

Lo:n är i storlek 20×20 cm och till bas har jag använt mörkbrun cardstock. Mönsterpapprena är All Yours, Love Letters och Cupids Arrow från Kaisercraft, även bården jag använt upp- och nertill på LO:n är från dessa papper. Alla kanter har jag rivit med en kantrivare, färgat in med Distressdynan Walnut Stain samt haft på lite Stickles Platinum. Spetsen på LO:n är ur mina egna gömmor, men i butiken har det kommit in flera olika jättevackra spetsar.

Dekorerade med ett par skira Bristo Blooms Silk Flowers i färgen Nugget från Prima samt pärlemovita pistiller från You Do. Texten skrev jag ut med dator och placerade i en Wood Flourishes – Bookplates Square. På den satte jag ett par vita halvpärlor.

Ha en underbar lördag! Kram


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

10 svar till ”Lilla mor – En gammaldags layout med bild på mamma”

 1. Profilbild för Carina
  Carina

  Jätte fin LO, trevlig helg!!

  1. Profilbild för Rosemarie
   Rosemarie

   Tack!

 2. Profilbild för Iffa
  Iffa

  Underbar LO!! Vad roligt att få scrappa så gamla kort =)

  1. Profilbild för Rosemarie
   Rosemarie

   Ja, det är så kul med gamla foton. Jag har inte så många foton på mina föräldrar från när de var små så det är lite speciellt att få scrappa med dessa foton… ja, kopior på dem då… orginalen vågar jag inte använda :-).
   Kram
   Rosemarie

 3. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Vilka härliga färger, jätteläcker LO!
  Du har verkligen fångat upp kortets tidsanda med ett perfekt val av ark och med många vintage-detaljer!

  Ha en underbar lördagskväll!
  Kram

  1. Profilbild för Rosemarie
   Rosemarie

   Tack! Jo, jag satt länge och väl med LO:n innan den blev klar… var tvungen att ta det lite lungt med dekorationerna så att det inte blev för mycket. …Gillar annars mycket dekorationer 🙂

 4. Profilbild för Kristina Melin
  Kristina Melin

  Den här var verkligen härlig, Rosemarie! Jättefina färger! Finns de där böckerna på ett Kaiserpapper!? Har jag totalt missat!

  1. Profilbild för Rosemarie
   Rosemarie

   Tack! Jodå, böckerna finns på arket ”Cupids Arrow” och på en gång när jag såg bilden så ville jag använda dem till något…. tog bara en liten stund att komma på vad. Men jösses vad jag har älskat att scrappa med dessa ”Sweet nothings”-papper, de är verkligen helt underbara.

 5. Profilbild för eva palmqvist
  eva palmqvist

  Så fina papper till ditt kort.
  Jättefint

  1. Profilbild för Rosemarie
   Rosemarie

   Tack så jättemycket!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *