Jul, jul, älskade jul!

Hejsan!

De senaste dagarna har jag verkligen börjat längta efter julen, som är min absoluta favorithögtid under året. 🙂 Igår kunde jag därför inte längre hålla mig utan gjorde mitt första julkort för detta år.

Basen till kortet är av brun samt vit cardstock och till det använde jag sedan ett underbart papper från Reprint som heter ”Children Christmas”.  Jag ramade in den fina bilden på pappret genom att sätta spets (spets) och isärplockat hampasnöre på två sidor av kortet. Spetsen färgade jag in lite lätt med distressdynan Antique Linen för att tona ned den vita färgen.

Dekorerade med pappersrosor brunaoch små vita rosor, ett par utstansade grenar och en chipboardstjärna från FabScraps.

På insidan stämplade jag texten med en clearstamp från Reprints”Jul Set 1″.

Ha en härlig lördag!!!

Kram

 


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

3 svar till ”Jul, jul, älskade jul!”

 1. Profilbild för Maria
  Maria

  Milde tid så fint! Jag tycker det är jättesvårt med blommor, det är jättefint och jag skulle gärna använda massor av dem på mina alster men jag har svårt att tycka att det blir bra när jag försöker mej på dem… Är stämpeln från årets kollektion? Jättefin!

 2. Profilbild för Rosemarie
  Rosemarie

  Tusen tack! Va kul att du tycker om kortet. Jo, blommorna tycker jag också kan vara kluriga att få till, men jag brukar titta runt på bloggar eller i tidningar och inspireras av hur andra gör när det står helt still för mig.
  Det blir också lite lättare om man använder blommor i olika storlekar, det blir lättare att bygga upp en dekoration med stora blommor i mitten, de mindre runt om och så några knoppar som sticker ut på sidorna. 🙂
  Stämpeln är nog några år gammal… köpte min för 2 år sedan tror jag, men den finns i butiken… än finns de kvar i alla fall. Kan dock varmt rekomendera det stämpelsetet för de är verkligen fina stora textstämplar. 🙂
  Kram
  Rosemarie

 3. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Makalöst vackert och precis som Maria så slås jag också av ditt fina blomsterarrangemang! Härliga textstämplar och stjärnan som hänger från snöret är riktigt mumsig!

  Ha en skön söndag, kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *