Get well box…

Hejsan alla godingar!!

Idag är det onsdag och det betyder att det är min tur att visa något som jag har knåpat ihop här i bloggen! Det är ju tyvärr förkylning och influensa säsong här i vårt avlånga land och jag tänkte jag ligga steget före och kunna pigga upp någon krasslig och ynklig själ som ligger mig varmt om hjärtat när förkylningen slagit till. Det är ju så jobbigt när halsen värker, man är täppt i näsan och man måste snyta sig stup i kvarten.  Så därför har jag gjort en krya på dig box eller kanske man kan säga en första hjälpen låda vid förkylning.

Som bas till boxen har jag använt mig av vit cardstock och sedan har jag fortsatt att dekorera med ett cardstock samt av ett mönstrat papper från Maja Design Vintage Frost. Kanterna på det mönstrade pappret har jag färgat in med en distressdyna från Tim Holtz vintage photo. Framsidan av boxen har jag dekorerat med en magnolia stämpel, just denna finns inte i butiken med det finns andra små söta Tildor att välja på. Tilda har jag färglagt med promarker pennor som du hittar i många härliga nyanser Promarker.

Dom vita halvpärlorna kommer från you do och så har jag kletat lite rosa stickles på rosetten som Tilda bär över magen. Den rosa blomman är en körsbärsblomma från Kristinas och dom blå bären är vintage berries från magnolia och bladen är utstansade med Martha Stewart. Bannern har jag gjort med hjälp av Tim Holtz banner die och get well texten kommer från mina egna gömmor. Stämpeln på insidan av boxen kommer från stämplar

Detta var alltför mig idag hoppas att i får en härlig vecka och att ni slipper alla elaka baciller och förkylningar.

Kram Sophie

DT-Sophie


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

4 svar till ”Get well box…”

 1. Profilbild för Fialisan/Sofia
  Fialisan/Sofia

  Vilken bra idé! Superfin!!! Kram Sofia

  1. Profilbild för Sophie
   Sophie

   Tack Sofia 🙂

 2. Profilbild för Ullis
  Ullis

  Jätte smart ide, så gulligt. Skulle bli jätte glad om jag fick en sån söt Box när jag ligger sjuk. Vilken omtanke .
  Ska sno din ide och göra och ge bort till mina vänner som ligger sjuka. Tack för inspirationen

  1. Profilbild för Sophie
   Sophie

   Hej! Ligger man sjuk så är man värd lite omtanke:-)
   Jag har gjort några stycken som ligger och väntar på att få ta hand om någon jag tycker om! Vad kul att du gillade det!
   Kram Sophie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *