Get well box…

Hejsan alla godingar!!

Idag är det onsdag och det betyder att det är min tur att visa något som jag har knåpat ihop här i bloggen! Det är ju tyvärr förkylning och influensa säsong här i vårt avlånga land och jag tänkte jag ligga steget före och kunna pigga upp någon krasslig och ynklig själ som ligger mig varmt om hjärtat när förkylningen slagit till. Det är ju så jobbigt när halsen värker, man är täppt i näsan och man måste snyta sig stup i kvarten.  Så därför har jag gjort en krya på dig box eller kanske man kan säga en första hjälpen låda vid förkylning.

get well box

Som bas till boxen har jag använt mig av vit cardstock och sedan har jag fortsatt att dekorera med ett cardstocksamt av ett mönstrat papper från Maja Design Vintage Frost. Kanterna på det mönstrade pappret har jag färgat in med en distressdyna från Tim Holtz vintage photo. Framsidan av boxen har jag dekorerat med en magnolia stämpel, just denna finns inte i butiken med det finns andra små söta Tildor att välja på. Tilda har jag färlagt med promaker pennor som du hittar i många härliga nyanserPromarker.

get well box2

get well box3

get well box4

 

get well box 5

get well box mall

Dom vita halvpärlorna kommer från you do och så har jag kletat lite rosa stickles på rosetten som Tilda bär över magen. Den rosa blomman är en körsbärsblomma från Kristinas och dom blå bären är vintage berries från magnolia och bladen är utstansade med Martha Stewart. Bannern har jag gjort med hjälp av Tim Holtz banner die och get well texten kommer från mina egna gömmor. Stämpeln på insidan av boxen kommer från stämplar

Detta var allt för mig idag hoppas att i får en härlig vecka och att ni slipper alla elaka basiller och förkylningar.

Kram Sophie

DT-Sophie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 svar på ”Get well box…

 1. Jätte smart ide, så gulligt. Skulle bli jätte glad om jag fick en sån söt Box när jag ligger sjuk. Vilken omtanke .
  Ska sno din ide och göra och ge bort till mina vänner som ligger sjuka. Tack för inspirationen

  • Hej! Ligger man sjuk så är man värd lite omtanke:-)
   Jag har gjort några stycken som ligger och väntar på att få ta hand om någon jag tycker om! Vad kul att du gillade det!
   Kram Sophie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

1 × fem =