Födelsedagskit diy pyssel

Hejsan!

På en gång när jag fick syn på pappret ”Prince Dragon” från Magnolia så tänkte jag att det passar ju perfekt till ett barnkalas… så idag tänkte jag inspirera med ett helt litet födelsedagskit passande till ett barnkalas. 🙂

Det blev ett kit bestående av: inbjudningskort, presentpåse för godis, tag till en present, ett altrat CD-fodral och ett litet placeringskort.

Till alla delarna använde jag vanlig gråbrun cardstock och ett grönt Bazzil-bling ark som matchar de gröna detaljerna på den urgulliga draken. Till inbjudningskortet använde jag också en knapp i form av en glass samt två pyttesmå vita blommor. Mitten på blomman gjorde jag med en PaperPen i silver.

För att stänga den gjorde jag hål förstärkta med öljetter och använde ett grönrutigt band.

Visst är den lilla draken bara helt bedårande söt! 🙂 Alla texter stämplade jag med distressdynan Broken China.

Slutligen en ny sak jag provade göra var att ge ett CD-fodral nytt liv. Här böt jag ut både fram- och baksidan mot egengjorda omslag. Ett smidigt sätt att enkelt göra en CD-skiva till en mera personlig present. Texten är gjord med diesen Vintage Market från Sizzix och färgades in med distressdynan Broken China.

Ha en riktigt härlig lördag!

Kram


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

2 svar till ”Födelsedagskit diy pyssel”

 1. Profilbild för linda
  linda

  Du är verkligen superduktig Rosemarie, detta kit är helt fantastiskt, och kul att visa lite enklare alster som behövs om man tex skall göra ett par stycken av varje sak. Jättefint! Kram på dig

 2. Profilbild för Ingela Larsson
  Ingela Larsson

  Ja detta var verkligen fint !! Synd man inte ska ha ett barn som ska ha kalas, sonen vill nog inte (han är 17).
  Mvh
  Ingela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *