En bukett blommor…

i form av ett stafflikort tänkte jag inspirera med idag.

Kortet är gjord av vit och ljusgrön cardstock samt två rosa mönsterpapper som heter Pink Hearts och Pink Stripes från Reprint. Stämpelmotivet är färglagt med distress refiller samt markers och den fina ramen runt motivet är gjord med Spellbinders Nestabilities Dies – Floral Ovals. Bakom moivet finns en bit vit wellpapp kantad med cremefärgat Crispy band. Runt kortets kanter dekorerade jag med guldfärgade Peel off´s-stickers från arken Hörn och Bård.

Även baksidan av kortet dekorerade jag med dessa fina stickers.

Jag dekorerade kortet med stora rosor från Reprint, små rosa rosor och cremefärgade pistiller. På var sin sida om blommorna satte jag också vita halvpärlor och små pärlhjärtan.

För att få de stora vita rosorna att matcha färgen på stämpelmotivet färgade jag om dem med Distress Stain. Det är ett enkelt sätt för att få blommor i rätt nyans. Det som behövs är Distress Stain i önskad färg, en sprayflaska med vatten och så vita blommor.

Dutta på färgen på blommorna och spraya sedan på med vatten tills färgen spridit sig över hela blomman. Upprepa om du vill ha lite mera färg. Därefter är det bara att låta blommorna torka innan de limmas fast.

Ha en härlig lördag!

Kram


av

Etiketter:

Kommentarer

3 svar till ”En bukett blommor…”

 1. Profilbild för Emma
  Emma

  Riktigt fint kort! Gillar de gröna bladen. Har den stansen funnits hos Kristinas?

  1. Profilbild för Rosemarie
   Rosemarie

   Hejsan!
   Tack så jättemycket! Nej, tyvärr så tror jag inte de diesen har funnits hos Kristinas. Det är en av de första diesen från Magnolia och heter: Wedding Leaf & Swirl.
   Hoppas att du hittar dem!
   Kram
   Rosemarie

 2. Profilbild för Annika
  Annika

  Detta kort är bland det finaste jag någonsin sett ❤❤❤❤❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *