Djurisk LO

Hejsan!

Förra sommaren besökte maken och jag Parken Zoo. Det blev en del foton tagna där på alla söta och fina djur (flera av dem skulle jag mer än gärna ha tagit med hem). 🙂 Väldigt passande till att scrappa med bilder från zoobesöket är Bo Bunnys djuriska papper från serien ”Zoology”.

Basen till denna LO är cardstock i färgerna Mocha Divine och Quick Sand, till det har jag sedan använt pappret Giraffe från Bo Bunny. Av cardstocken i färgen Quick Sand stansade jag ut staketet och texten (Vintage Market från Sizzix).

Blommorna gjorde jag genom att sätta ihop blommor i olika storlekar från You Do:s Frappochino och Brown Humble Lace. Jag satte ihop dem med brads som jag embossat med guldfärgat pulver för att de skulle matcha. En liten bit cremefärgad spets från Reprint hamnade under de nedersta blommorna.

Ha en fortsatt härlig lördag!

Kram

8 reaktion på “Djurisk LO

 1. Meeeen vad läckert, du har verkligen fått ut det bästa av det läckra BoBunny-arket! Snyggt staket och härligt med blommorna i olika bruna nyanser! Härligt foto, en riktig sötnos, men kanske inte alltför lämplig att ta med hem? =D

  Ha en skön helg och sköt om dig!

  kramar

  • Tack snälla du! Det var väldigt kul att göra denna LO, jag tycker ju mycket om att scrappa med brunafärger så det här var helt min grej.
   Hihi, jo, den filuren såg lite mordisk ut med sitt enorma underbett så att tänderna stack ut… skulle nog funka bra som vakthund här hemma. 😉

   Ha det toppen!
   Kram
   Rosemarie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 + 17 =