Bidrag till Skisstävlingen – Hittills…

målarbok för vuxna

målarbok för vuxna

Tävlingsregler – med en twist:
Det ska tydligt framgå att skissen är följd, men det går bra att vända och vrida bilden. Du kan välja att göra en album layout, eller ett kort. (Bidraget ska vara gjort specifikt till denna tävling.) Och nu till twisten: Utomhus! Tolka det hur du vill, men skriv gärna en kommentar om dina tankar kring bidraget, när du mailar oss. Det kan vara ett fotografi på en speciell plats, ett sommarminne, natursköna färger eller pressade blommor som dekoration! Låt fantasin spåna iväg…

Hur du går till väga:
Maila ditt bidrag till [email protected]

Lägg gärna ut ditt bidrag på facebook, Instagram eller din blogg.

Vi vill ha ditt bidrag senast söndag den 11 september 2016. Alla bidrag läggs ut i vår blogg! Vinnaren utses av vårt DT-team, och presenteras via mail till vinnaren vecka 37, och givetvis på Facebook och förstasidan i webbutiken.

Så här ser skissen ut som ska följas:

skiss-tavling-hos-kristinas-scrapbooking
Hittills inkomna bidrag:

Bidrag 1 – av Riitta 
Mitt tema är SEMESTER, en ”bild säger tusen ord”. Mitt älskade hemland FINLAND. Detta är ett kort, men kan klistras som tema för album med semesterminnen.    

Bidrag-nr-1-Riitta


Bidrag 2 – av Angelica

Jag ville få det så jordnära som jag kunde, med trä, grönt & försökte skapa en lummig och naturlig sommarlayout! 🙂
Bidrag-nr-2-Angelica

Bidrag 3 – av Celize
Twisten tolkade jag genom att välja en mysig bild som jag tagit över vattnet, men även att jag använt blommor, blommigt papper som jag tycker får kortet till somrig utomhus känsla.

tavlingsbidrag-3

Bidrag 4 – av Jannike
Jag har vänt skissen lite och använt ett foto på min son när han var påskkärring. Det var på den tiden när man kunde få på honom vad som helst, nu är han snart 7 år och jag tror inte han skulle klä ut sig till en påskkärring idag! Hahaha!
Skissbidrag-av-Jannike

Bidrag 5 – av Susanne
Ett sagolikt vackert minne med mamma, som blev förevigat med foto på en dekorativ snigel utanför ett slott. Jag håller tummarna och hoppas på tur. Alla dekorationer har jag gjort själv. Jag har fotat snigeln och blommorna har jag gjort och tecknat fjärilarna. Hjärtliga hälsningar Susanne Lindgren. 
Bidrag-av-Susnne-2

Bidrag 6 – av Anne-Marie Hammar

Bidrag-av-Anne-Marie-Hammar

Bidrag 7 – av Eva Åström
Bidrag-av-Eva

Bidrag 8 – av Ida
bidrag-av-ida

Bidrag 9 – av Carina
Här en LO på min lilla Franska Bulldog Beda. Kortet togs  förra vintern då hon var ca 6 mån gammal och kort i rocken. Mycket snö var det och lite svårt att ha huvudet över ytan men superkul och spännande. Många gångar och tunnlar blev det.

 

Bidrag 10 – av Pernilla
Här kommer mitt bidrag i skisstävlingen. Twisten på mitt kort är tomten som står utomhus i snön!

bidrag-av-pernilla

 Bidrag 11 – av Johanna
Jag valde att vända mallen upp och ned och detta är mitt bidrag! Fotot är från i somras. Då jag solade och såg humlorna i blommorna. Jag fotade och fick denna vackra bild när en humla och geting flyger! Sedan fick min vackra trollhassel buske avvara en liten kvist som dekoration.

johanna-kivirinta

Bidrag 12 – av Gabriella
Här kommer mitt tävlingsbidrag. Roligt med en utmaning!
”Kantareller, fåglar, september, blommor.
Den lille filuren på bilden ser fram emot hösten!”

bidrag-av-gabriella-henning

Bidrag 13 – av Tina
Skickar härmed in mitt bidrag till tävlingen, utomhus, med sommardrömmar tillbaks till Italiens varma land, snäckorna är plockade där och fotot är taget där!
bidrag-av-tina

Bidrag 14 – av Laura
Här kommer mitt bidrag till skisstävlingen. Som ni ser så är ”grabbarna” utomhus och det är taget i vintras efter att de fick varma ytterkläder av ”farmor och farfar”. Perfekt kort att skicka till dem i år!
bidrag-av-laura

Bidrag 15 – av Carina Ståhl
Här kommer mitt bidrag till skisstävlingen. Vi har precis (efter 22 år i huset) byggt en altan och för mig/oss innebär det att vi har fått ett nytt ”rum” utomhus.

bidrag-av-carina

Bidrag 16 – av Monica
Vi hade en härlig dag i skogen , hittade massor av kantareller och en och annan ”tjusig röd-vit svamp”. Pondus har lyckats hitta massor av kantareller och när han stannade vid flugsvampen var jag snabb med kameran // Monica
bidrag-av-monica

Bidrag 17 – av Jeanette
Här kommer mitt bidrag till tävlingen. Fotot är på vår drömbil som vi är ute och glider med när solen visar sig.
bidrag-av-jeanette

Vill du också vara med och tävla?

Skicka ditt bidrag till [email protected], senast söndag den 11 september.

KristinaMelin

Ha en fortsatt härlig dag!
Kram Kristina!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *