Altrad kinabok – Vintage Look på anteckningsbok

Hej igen!

Tillbaka igen och denna gång med ett inte fullt så kyligt alster. 🙂 För ett tag sedan fick jag en sådan här söt liten kinabok att altra. Den är 10,5 x 15 cm (i butiken finns också böcker i storleken 15×21 cm) och spiralen är inte så svår att ta loss så att man kan altra boken.  Jag använde spillbitarna från de helt underbara papprena ur Kaisercraftsserie ”Sweet Nothings” till att altra boken i vintagestil.

Först klädde jag in omslagen med mörkbrun cardstock och så använde jag spillbitar från arken Cupids Arrow och All Yours. Bilden kommer från arket Ladies och till den använde jag smal spets samt blommor ur mina egna gömmor.

Texten gjorde jag med hjälp av diesen Vintage Market från Sizzix. Ett par cremefärgade halvpärlor satte jag också dit. Jag var sparsam med dekorationerna så att boken inte ska bli så ömtålig när man använder den.

Ena insidan dekorerade jag enkelt med en stämplad ängel och en liten kakservett jag färgat in med Distress Stain – Anitque Linen.

Ha en underbar lördag!!!

Kram


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

9 svar till ”Altrad kinabok – Vintage Look på anteckningsbok”

 1. Profilbild för Kristina Melin
  Kristina Melin

  Vilken härlig bok!! Väldigt duktigt att pilla loss hela spiralen, men gud så snyggt det blev! Jag brukar fuska och skära av papperet precis intill spiral remsan.

  1. Profilbild för Rosemarie
   Rosemarie

   Ja, det var lite pillrigt att skära ut alla hålen och i början undrade jag vad jag gett mig in på 🙂 , men efter ett tag gick det ganska snabbt. Färgade sedan in hålen med hjälp av distressfärg på en tops så att de lite ojämna kanterna inte ska synas så tydligt.
   Kram
   Rosemarie

 2. Profilbild för Susy
  Susy

  Underbart vackert!

  KRAM SUSY

  1. Profilbild för Rosemarie
   Rosemarie

   Tack så jättemycket!

 3. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Så snyggt altrad, vilket arbete du lagt ned! Underbara färger och som alltid när du är i farten så är allt så perfekt komponerat, WOW!

  Kram

  1. Profilbild för Rosemarie
   Rosemarie

   Åå, tack så jättemycket!

 4. Profilbild för Malin
  Malin

  Jättefint block! Tycker det ser väldigt svårt ut vid hålen på blocken när man ska altra för att få det så där snyggt som du fått det.Jättefint verkligen!
  KramMAlin

  1. Profilbild för Rosemarie
   Rosemarie

   Åå, tack! Nja, det var inte så svårt, men pillrigt. Använde skalpell till att skära ut hålen och färgade sedan in kanterna med färg så det inte syns så bra att de är lite ojämna. 🙂

 5. Profilbild för pojjo
  pojjo

  Det är så konstigt.. jag skickade flera kommenterer via min mobil men de verkar inte ha kommit fram.
  Jag tycker du är såååå duktig 😀 super fint

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *