Hej igen…

Här kommer dagens andra inlägg från mig. När jag ändå var i altersvängen så passade jag på att klä om ett litet chipsrör, jag blev så glad när jag hittade denna mindra variant av rör då det passar perfekt till några små hemgjorda tryfflar som jag tänkte ge bort.

Det fina mönsterpappret kommer från Magnolia och under det har jag satt ett rött cardstock. Jag klippte ut en liten tag i samma papper och fäste med ett snöre på burken.

För att göra hål i min tag har jag använt ett av mina favoritverktyg nämligen min gröna Crop-a-dile som jag nyligen köpte. Den är så tyst och lätt att använda när man skall göra hål och att man sedan får med ett helt gäng med öljetter är ju bara ett plus.

Locket har jag dekorerat med superfina rhinestones, rosor och ett litet blad. Bladet har en genomgående liten metallpinne som gör att det går lätt att forma och få det att se lite mer levande ut. Visst är det lilla hjärtat sött? På rosorna har jag lagt lite stickles i färgen x-mas red.

Visst är fjärilarna (artikelnr. 63064-30) fina? Jag har sprayat dom med glimmer mist och sedan använt min paperpen i färgen opal för att få dit några små pärlor.

He en riktigt fin kväll nu.

Kram Linda