Om oss

Kristinas Scrapbooking ägs och drivs av mig, Kristina Melin. Jag började scrappa redan som 10-åring, innan scrapbookingen hade kommit till Sverige, och det kallades bara ”pyssel”. Webbutiken kristinasscrapbooking.se startades i januari 2010, efter att min svärmor haft butiken i två år. Den hette då scrapbooking-butiken och jag jobbade med packning och support.

Det är en stor dröm för mig att gå direkt från gymnasiet, till att ha en egen butik och jobba med den hobby som ligger mig närmast hjärtat!

Vi har under våra 3 år expanderat kraftigt och saluför nu över 3000 produkter i webbutiken, och det kommer ständigt in nyheter varje vecka!

I augusti 2011 flyttade vi hela lagret från vår lilla lägenhet i Halmstad till Ängelholm, och öppnade en fysisk butik på Kamengatan 2 i centrum. Därifrån packar vi nu alla webbordrar.

Du är hjärtligt välkommen att besöka oss eller ringa på nr: 0431 – 800 37.

Öppettider i butiken:
Måndag-Fredag 10:00-18:00.
Lördagar 10:00-16:00.

Mail: support@kristinasscrapbooking.se

Adress:
Kristinas Scrapbooking
Kamengatan 2
262 32 Ängelholm

Vill du veta mer om varje DT-medlem? Klicka här!

Share

2 kommentarer till Om oss

  1. stephi skriver:

    Stort grattis till er alla tjejer!!!!!

  2. Sissi Ström skriver:

    Hej Allram
    Tack för en härlig lördag 8/3 du o Annette var kanon. Helt i min smak
    Scrapphälsning från Sissi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

[+] Zaazu Emoticons