Om oss

Kristinas Scrapbooking ägs och drivs av mig, Kristina Melin. Jag började scrappa som 10-åring, innan scrapbookingen hade kommit till Sverige, och det kallades kort och gott för ”pyssel”.

2008 startade jag butiken som idag drivs av min man Rikard och mig. Hos oss jobbar också Kerstin och Nina med packning. Felicia jobbar med inläggning av produkter. Ibland hittar du också Caroline i butiken, som jobbar extra kvällar och helger. Carina, Jenni och Annette håller i kurser, och ett otroligt duktigt design-team publicerar varje dag nya alster och scrappade kort i bloggen.

Det är en stor dröm för mig att gå direkt från gymnasiet, till att ha en egen butik och jobba med den hobby som ligger mig närmast hjärtat!

Vi har under våra 6 år expanderat kraftigt och saluför nu över 7000 produkter i webbutiken, och det kommer ständigt in nyheter varje vecka!

I augusti 2011 flyttade vi hela lagret från vår lilla lägenhet i Halmstad till Ängelholm, och öppnade en fysisk butik på Kamengatan 2 i centrum. Därifrån packar vi nu alla webbordrar. Vi håller också kurser året runt för både nybörjare och mer erfarna scrappare!

Du är hjärtligt välkommen att besöka oss eller ringa på nr: 0431 – 800 37.

Öppettider i butiken:
Måndag-Fredag 10:00-18:00.
Lördagar 10:00-14:00.

Mail: support@kristinasscrapbooking.se

Adress:
Kristinas Scrapbooking
Kamengatan 2
262 32 Ängelholm

Share

5 kommentarer till Om oss

 1. stephi skriver:

  Stort grattis till er alla tjejer!!!!!

 2. Sissi Ström skriver:

  Hej Allram
  Tack för en härlig lördag 8/3 du o Annette var kanon. Helt i min smak
  Scrapphälsning från Sissi

 3. Louise Widengren skriver:

  Hej!
  Jag ska på bröllop i vår där två av mina närmsta vänner ska gifta sig. Då jag har mycket roliga minnen i form av foton har jag tyckt det varit roligt att sätta ihop dem i ett stort scrapbookat album och hade därför tänkt höra om det är något ni skulle kunna tänka er att göra?
  Mvh Louise Widengren

 4. Christer skriver:

  Hej.

  Fantastiskt snabb service och leverans. Ni är ett föredöme till övrig övrig handel. Mycket bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

[+] Zaazu Emoticons