Om oss

lar-kanna-design-teamet
DT_maria  dt_allram  DT-Sophie1[1] DT-Fialisan  DT-JENNY  DT-Maria-Lekardal

rikard-och-kristina-scrapbooking

www.kristinasscrapbooking.se

Butiken startades som ett litet hobby-projekt, när jag precis hade slutat gymnasiet. Jag hade aldrig haft något jobb, hade ingen erfarnhet av att köpa eller sälja något på internet, än mindre driva något eget! Men scrappa kunde jag, och ta hem produkter som jag själv tyckte var roliga att använda! Sortimentet växte fram i en garderob i vår lilla lägenhet i Halmstad, och sträckte sig snart till förrådet i trapphuset, vardagsrummet och balkongen. När vi så småningom började bygga lagerhyllor i sovrummet, insåg både min man och jag att vi behövde något större.

Vi styrde mot Ängelholm! Mellan åren 2011 – 2016 kunde man besöka Kristinas Scrapbooking som en fysisk butik i Ängelholm centrum. Även webbutiken fortsatte att öka och vi packade alla ordrar direkt från butikens hyllor. Under de här fem åren växte företaget snabbt, och vi kunde börja anställa packare som tog hand om alla webbordrar. Dessvärre hade vi varken kontor eller någon direkt lagerförvaring, och nedervåningen i butiken fick agera kursrum. Genom åren har vi haft 6 otroligt duktiga kursledare och över 100 kurser, kalas, möhippor och after work på olika Ängelholms-företag. I slutet av 2015 insåg Rikard och jag att även butikslokalen på Kamengatan hade blivit för liten. Från ett hundratal produkter i vår garderob hade sortimentet vuxit till 10 000 unika produkter som kämpade med att få plats på butikens väggar och hyllor. Vi tog ett svårt beslut….

Från och med 31 mars 2016 kan man inte längre besöka oss på Kamengatan i Ängelholm.

Vi är tvungna att flytta till större lokaler – igen – och kommer enbart att driva verksamheten vidare som webbutik. Ett tag. Vår plan är att öppna en fysisk butik igen, men vi vet inte var eller när.

Share

5 kommentarer till Om oss

 1. stephi skriver:

  Stort grattis till er alla tjejer!!!!!

 2. Sissi Ström skriver:

  Hej Allram
  Tack för en härlig lördag 8/3 du o Annette var kanon. Helt i min smak
  Scrapphälsning från Sissi

 3. Louise Widengren skriver:

  Hej!
  Jag ska på bröllop i vår där två av mina närmsta vänner ska gifta sig. Då jag har mycket roliga minnen i form av foton har jag tyckt det varit roligt att sätta ihop dem i ett stort scrapbookat album och hade därför tänkt höra om det är något ni skulle kunna tänka er att göra?
  Mvh Louise Widengren

 4. Christer skriver:

  Hej.

  Fantastiskt snabb service och leverans. Ni är ett föredöme till övrig övrig handel. Mycket bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

[+] Zaazu Emoticons