Lovebirds

Jag var på ett besök på vår lokala lilla djurpark i Helsingborg för ett litet tag sedan och tog denna fina bild på två kära undulater. De var helt uppslukade av varandra.

Jag har använt mig av ett cardstock och ett Maja designpapper. Jag rev kanterna och chalkade dem med distress ink. Jag har använt Tim Holtz träddie som jag sen dekorerat med olika blommor och rosor. De små blommorna har jag chalkat lite för att få dem att poppa ut lite mer och satt en pearl i mittten. Rosorna har jag piffat upp med glitterlim. De jättesmå rosona är helt naturella. Jag fuskhängde en charm med en färdig rosett. Väldigt praktiskt tycker jag. Det lilla hjärtat limmade jag direkt på fotot för att förstärka kärlekstemat.

De fina fjärilarna är rejäla, färgglada och vackert embossade och sticker verkligen ut. Alfabetet är ett klassiskt glittrigt för en billig peng.

 

Tack för idag kära läsare och vi ses igen nästa vecka.

Kram

Share
Det här inlägget postades i Layouter. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Lovebirds

 1. Inga skriver:

  Åh så jättefint….Underbart!!
  Kram Inga

 2. Onkis skriver:

  Men gisses vilken söt och vacker LO.
  Kram Onkis.

 3. annette skriver:

  Ja vad ska man säga, jag tar det vanliga: .hmhmmhhmm,,,,,som vanligt

 4. Annika Andréasson skriver:

  Som vanligt en jättefin och gullig LO. Fräckt med trädet till den fina bilden.

 5. ScrapSalig skriver:

  Underbart vackert och fotot är helt förtrollande! Vad fint du gjort och du har verkligen fångat upp fotots färger och temat i din snygga LO! Läckert med grenarna som du fäst blommor på!

  Ha en härlig helg!

  Kram

 6. Ingela Larsson skriver:

  helt underbar Jenni :)))

  Kram Ingela

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

[+] Zaazu Emoticons