Hej!

Jag har länge gått å klurat på om det inte går att göra egen (sockerfri/glutenfri/laktosfri) choklad, och när de supersöta silikonformarna dök upp i butiken var saken biff!

Ett helt lass härlig raw choklad och supersöta formen med ugglor / fjärilar

Trots att receptet jag testade gav en väldigt fast smet så släppte formerna hur lätt som helst. Jag testade första bästa recept jag kom över (detta), men kommer helt klart fortsätta experimentera…Med olika recept och smaksättningar (mint, nötter, lakrits, apelsin, frystorkad hallon…Mmmmm…)

Verkligen superenkelt, men känns ändå riktigt fräscht! Kan dock rekommendera minst 2 set med formar (jag fick massa smet över som jag kladdade ut på ett bakplåtspapper)…

Hur fint (och GOTT) är det inte att paketera i små cellofanpåsar, eller presentaskar och ge bort, kanske nu till påsk!?

Kramar
//Cattie