I vår nya Trä Kategori hittar du många roliga föremål till dina DIY projekt. Trä är ett fantastiskt hobbymaterial att pyssla med..

57637_9

Trä är lätt att forma och förlåtande när man råkar göra fel. Antingen kan man behålla den vackra träådringen synlig, eller måla över med tänkande träfärg så som hobbyfärg, akrylfärg eller sprayfärg. Man kan också limma fast papper och göra fantastiska trä kokböcker, eller varför inte småmöbler av kejsarträd, dekorerade på samma sätt. Inka gold är nog bland det lättaste sättet att färga in trä för att få ett fantastiskt resultat. Rekommenderas!
avdelare-ii

Tips! Julpyssla ihop en egen lykta med vellum och glasspinnar!
lykta-av-glasspinnar

Den kvadratiska lyktan till värmeljus är tillverkad av glasspinnar, som är ihoplimmade med limpistol. På de fyra invändiga sidorna limmas vellum-papper fast, kronhjorten sätts i halva träpärlor och monteras i lyktans botten.

v13224_1 v13224_5 v13224_81 v13224_b
avdelare-ii
Träbokstäver i olika storlekar – perfekt att måla med akrylfärg!

altra-bokstaver

Välj mellan olika storlekar och stilar!
siffror-bokstaver

tips-002 v12915_2 v12915_3 v1291515576b620b7541

avdelare-ii

Julpyssel-tips med våra nya trä-föremål!

(Klicka på bilden för att komma till produkten!)

jultips-1
Måla krukorna med akrylfärg. Spä färgen med lite vatten, för att få en tunnare färg, och se träets naturliga ådring.
ljus-juletid-pyssel-hobby
Håll det stilrent med naturlig träfärg, matchat med koppar. Underbart vackert och klassiskt vid juletid!
wood
Vem bor här? Kan det vara hustomten? Låt barnen få vara med och skapa ett litet tomtebo. Sätt samman delar, måla och dekorera. Det ingår till och med en liten ljusslinga!
tea-time-box
Måla en egen te-låda och ge bort i julklapp!
hjart-skal
Underbara julfat med levande ljus! Hjärtat målas och dekoreras med naturföremål, julkulor och ljusglas. Avslutas med ett lock av stjärnstrimlor.

avdelare-ii

Vid jul handlar det väl om tradition för de flesta i Sverige. Mycket av dekorationerna i hemmet består av plast, så som julkulor och till och med plastgranen.
Kanske är det dags att ersätta dessa massproducerade produkter med hemgjorda ljusstakar och julkulor? Oavsett, så är det roligt att pyssla!

Hoppas ni har en trevlig och pysslig jul!